- Web sitesi
- www.youtube.com
- İlgi Alanı
- Hepsi
Merhabalar,
ZMR250 ile başlayan macerama ZMR180 ile devam etmeye karar verdim ve topladım. Tam uçuşa geçecektim ki quadın düzgün şekilde kalkamadığını gördüm. Galiba banggooddan aldığım 12$ lık naze32 rev6 bozuk f: Motorlardan biri (kumandada gazı çok az açmama rağmen) yavaş başlayıp gittikçe gazı açarak tam gaza dönmeye başlıyor. Bunun üzerine yeni bir naze32 rev5 sipraiş geçtim gelmesini bekliyorum gelince uçuş videolarını da paylaşacağım. Quadcopterimiz 180 sınıfı olduğu için 250 li sınıfına göre çok oynak bir quad yeni başlayanlara pek önermiyorum. Yeni başlayanlara önerim ZMR250. Benim 180 sınıfı bu quadı seçme nedenim ise küçük ve kontrolünün zor olması.
Bu iş videosuz olmaz dedim ve quadı toplarken bir video çektim. Tabi orijinal video süresi çok uzun dolayısıyla yapım kısmını 20 kat hızlandırılmış şekilde izleyeceksiniz ama her şey gözüküyor merak etmeyin .
Abone Olmayı Unutmayalım Lütfen!!!
-Frame: ZMR180 CF
-Motor: RCX 2205 2633kv
-ESC: FVT 20A OPTO
-Pervane: 4045
-Uçuş Kontrolcü: Naze32
-5.8 Ghz VTX (Video Verici): TS58500 (500mw)
-Güç Dağıtım Kartı: Matek Power Distribution Board
-Kamera: Super HAD CCD 600TVL Camera 2.8mm Lens
-Lipo Pil: Dinogy 4s 1300 mAh 65C
***EasyCap Telefonla FPV ve DVR Kayıt | Kurulum ve Ayarlar:
ZMR250 ile başlayan macerama ZMR180 ile devam etmeye karar verdim ve topladım. Tam uçuşa geçecektim ki quadın düzgün şekilde kalkamadığını gördüm. Galiba banggooddan aldığım 12$ lık naze32 rev6 bozuk f: Motorlardan biri (kumandada gazı çok az açmama rağmen) yavaş başlayıp gittikçe gazı açarak tam gaza dönmeye başlıyor. Bunun üzerine yeni bir naze32 rev5 sipraiş geçtim gelmesini bekliyorum gelince uçuş videolarını da paylaşacağım. Quadcopterimiz 180 sınıfı olduğu için 250 li sınıfına göre çok oynak bir quad yeni başlayanlara pek önermiyorum. Yeni başlayanlara önerim ZMR250. Benim 180 sınıfı bu quadı seçme nedenim ise küçük ve kontrolünün zor olması.
Bu iş videosuz olmaz dedim ve quadı toplarken bir video çektim. Tabi orijinal video süresi çok uzun dolayısıyla yapım kısmını 20 kat hızlandırılmış şekilde izleyeceksiniz ama her şey gözüküyor merak etmeyin .
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Abone Olmayı Unutmayalım Lütfen!!!
-Frame: ZMR180 CF
-Motor: RCX 2205 2633kv
-ESC: FVT 20A OPTO
-Pervane: 4045
-Uçuş Kontrolcü: Naze32
-5.8 Ghz VTX (Video Verici): TS58500 (500mw)
-Güç Dağıtım Kartı: Matek Power Distribution Board
-Kamera: Super HAD CCD 600TVL Camera 2.8mm Lens
-Lipo Pil: Dinogy 4s 1300 mAh 65C
***EasyCap Telefonla FPV ve DVR Kayıt | Kurulum ve Ayarlar:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol