Bugün Arslanbey pistinde buluşma yaptık
İst ekibinden Doğan abi , Sakarya'dan Ali Haydar, kocaeli'den ben, Bünyamin ve Kemal güzel bir buluşma yaptık. Hava çok güzel rüzgarsız sakın idi.
Doğan abi 91 inç Da100 ikiz motorlu uçağının yer testlerini yaptı. Motor ilk kez çalıştı. Uçağı yerde tutamadik, ağaca bağladık mecbur

sağ kanat aeleron servosu güç beslenmesinde temassız lik olduğu için uçağın gökyüzü ile buluşması bir sonraki buluşmaya kaldı.
Ali Haydar yeni 33cc benzinli uçağının Maiden uçuşunu yaptı. Sonra her birisi 30 dk lik tonla uçuş daha yaptı günün yarısında havadaydi
Ondan arta kalan zamanlarda biz uçtuk

Uçağı maşallah çok güzel ancak egzos ve kuyruk sorunları biraz var. İnce ayar gerektiriyor da zaten zaman ile olcak bir iş

Tekrar kendisine yeni hayırlı olsun
Kemal geç kalmasına rağmen red devil uçağıyla uçuşlarını yapti

Bünyamin uçağın kanat vidalarını unuttuğunu için uçağını kaldıramadı. Ama acısıni Evo m2 modelini kırbaçlayarak çıkardı. Lakin trex 500 modeli kumanda hatası sonucu koruma uğradı. Hasardan ziyade arızayı araştıracağız.
Ben de trex 700 ile uçuşlarımi yaptım
Thunder tiger Mini Titan e360 modeline Nexus XR setup kurmuştum. Bugün radiomaster kumanda ve ünitenin Maiden uçuşunu yaptık
İlk olarak biraz hantal olan bir modelde denedik. Ardından alışınca 700 e taşıyacağız.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol