CANKUT TAŞ Çalışkan Uye Katılım 22 Eki 2023 Mesajlar 247 Tepkime puanı 184 Yaş 33 Konum EDİRNE KEŞAN İlgi Alanı Uçak 21 Şub 2026 #1 Arkadaşlar selam.Yeni başlayanların anlayabileceği şekilde otomatik kalkış (elden atmalı modellerde) anlatmaya çalıştım,umarım faydalı olur. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Berk Eksin, Erdoğan Ekşioğlu, Serkan ŞAHİN ve 4 diğerleri
Arkadaşlar selam.Yeni başlayanların anlayabileceği şekilde otomatik kalkış (elden atmalı modellerde) anlatmaya çalıştım,umarım faydalı olur. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,283 Tepkime puanı 44,085 Yaş 53 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 21 Şub 2026 #2 Mission Planner uçak uygulaması ile ilgili harika bir kaynak oluyor @CANKUT TAŞ , ellerine emeklerine sağlık. İleri de bulunması kolay olsun diye bu konu ve önceki konuyu şu bölüme taşıdım. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ve ilgili ENDEKS sayfasına ilave ettim. Tepkiler: CANKUT TAŞ
Mission Planner uçak uygulaması ile ilgili harika bir kaynak oluyor @CANKUT TAŞ , ellerine emeklerine sağlık. İleri de bulunması kolay olsun diye bu konu ve önceki konuyu şu bölüme taşıdım. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol ve ilgili ENDEKS sayfasına ilave ettim.
CANKUT TAŞ Çalışkan Uye Katılım 22 Eki 2023 Mesajlar 247 Tepkime puanı 184 Yaş 33 Konum EDİRNE KEŞAN İlgi Alanı Uçak 23 Şub 2026 #3 Rica ederim Mehmet Ağabey ... Öğrenilen bilgiler paylaşıldıkça daha büyük ve başarılı işler ortaya çıkar. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Rica ederim Mehmet Ağabey ... Öğrenilen bilgiler paylaşıldıkça daha büyük ve başarılı işler ortaya çıkar.