Az önce Ömer abimiz hocalar ile görüştü. Ne yazık ki her iki günde de öğlenden sonra 14:00 başlayan sınav var
Solaklar Muhtarı ile de görüşüldü. Otlar kesilmiş ama henüz balyalanmamış. Solaklar önümüzdeki haftasonu müsait olacakmış.
Bu durumda ne yazık ki Cumartesi ve Pazar Uçuşları IPTAL.
Bu son dakika gelişmesi için başta Istanbul ekibi olmak üzere, tüm arkadaşlardan özür dileriz :-\
Mehmet Küçüksarı
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Selam bu hafta cumartesi alanda kimse olmayacakmı ? konu açan olmamış ben istanbul tayfasından birkaç kişşi ile geliyorum arslanbeye Mehmet abi ve Türkere quadını teslim edeyim hava çekimi yapalım uçaklarımızı kapıp geliyoruz bir mahsuru yok ise
bizde liste şöyle
1- Mesut AKIN : Harmon Rocket III + Trex 600
2- Oğzuhan Zağif : Seagull Low wing EP + Trex 700
3- Özgür Sar : Harmon Rocket III + fpv uçağı + fpv quadı + trex 450
4- Mert Kulluk : Seagull Low wing + Extra 300 Depron + Seagull Space Walker EP
5- Yiğit Kulluk : Seagull Low wing + Extra 300 Depro + Seagull Space Walker EP
6- Mahmut Yücel Ungan : Boomerang 2 Nitro Trainer
Solaklar Muhtarı ile de görüşüldü. Otlar kesilmiş ama henüz balyalanmamış. Solaklar önümüzdeki haftasonu müsait olacakmış.
Bu durumda ne yazık ki Cumartesi ve Pazar Uçuşları IPTAL.
Bu son dakika gelişmesi için başta Istanbul ekibi olmak üzere, tüm arkadaşlardan özür dileriz :-\
Mehmet Küçüksarı
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Selam bu hafta cumartesi alanda kimse olmayacakmı ? konu açan olmamış ben istanbul tayfasından birkaç kişşi ile geliyorum arslanbeye Mehmet abi ve Türkere quadını teslim edeyim hava çekimi yapalım uçaklarımızı kapıp geliyoruz bir mahsuru yok ise
bizde liste şöyle
1- Mesut AKIN : Harmon Rocket III + Trex 600
2- Oğzuhan Zağif : Seagull Low wing EP + Trex 700
3- Özgür Sar : Harmon Rocket III + fpv uçağı + fpv quadı + trex 450
4- Mert Kulluk : Seagull Low wing + Extra 300 Depron + Seagull Space Walker EP
5- Yiğit Kulluk : Seagull Low wing + Extra 300 Depro + Seagull Space Walker EP
6- Mahmut Yücel Ungan : Boomerang 2 Nitro Trainer