Arkadaşlar bu Haziran 13-14 cumartesi Pazar günü Eskişehir Sivrihisar uçuş alanında tam bir model festivali var.
Geçen yıl rckolige geç yazdığım için bazı arkadaşlar planlama yapamadılar. İşte şimdi 2 ay öncesindenduyuru yapıyorum. Helikopter uçak model ileri için tam bir festival olcak 2 gün kamp şeklinde....
Heyecanımı anlatamammm...
Sizler için bu festivale özel scale helikopterler toplanıyor roban 700-800 size Cobralar Apaciler toplanıyor. Etraftaki ucakci ve helici kişilerin geleceği belkide trde en büyük organizasyon olacak
Modelsiz gelip izlemek bile keyifli olacaktır.
Ben orada. Rckolik tişört ile sizleri bekliyor olacağım.

Geçen yıl rckolige geç yazdığım için bazı arkadaşlar planlama yapamadılar. İşte şimdi 2 ay öncesindenduyuru yapıyorum. Helikopter uçak model ileri için tam bir festival olcak 2 gün kamp şeklinde....
Heyecanımı anlatamammm...
Sizler için bu festivale özel scale helikopterler toplanıyor roban 700-800 size Cobralar Apaciler toplanıyor. Etraftaki ucakci ve helici kişilerin geleceği belkide trde en büyük organizasyon olacak
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sadece mail atıp kayıt olmak yeterli. İsteyenler orada çadır kurabilir. Ben geçen haxiran gittim , çok Mesut ayrıldım. Sadece şunu söyleyebilirim akşam ve sabah erken saatlerde hava buz gibi karasal bir iklimi var. Gündüz yakıyor. Güneş kremi ve montlarinizi uyku tulumu çadırlarınixi , kamp sandalyesi Güneş gözlüğü ve modellerinizi unutmayın.Modelsiz gelip izlemek bile keyifli olacaktır.
Ben orada. Rckolik tişört ile sizleri bekliyor olacağım.