Duyuru 2022-23 Forum Destek- Abonelik

Bu konu Yönetim tarafından bilgilendirme amacıyla açılmıştır.

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,417
Tepkime puanı
43,398
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Evet bir Ağustos ayının daha sonuna geldik :) Bu da demek oluyor ki 4 sene önce hayata geçirdiğimiz FORUM DESTEK- ABONELİK sistemi için 5.sezona başlıyoruz. ;)

Geçtiğimiz 3 sene hedeflediğimiz bağış miktarlarına rahatlıkla ulaşmıştık. Fakat son 10 ayda yaşadığımız ekonomik sıkıntı nedeniyle ne yazık ki 2021-2022 döneminde hedeflediğimiz miktara ulaşamadık ve %75 kaldık. (Hedeflenen $350 / Gerçekleşen $264).

İşin kötü yani 2022-23 döneminde Google reklam gelirlerimizde de %50 oranın ciddi bir düşüş oldu.:embarras: Normalde yıllık $120 civarında bir reklam gelirimiz olur iken, bu sene en iyi ihtimal $60 civarında kalacak.

Gelirlerimiz düşerken server barındırma giderlerinde %10 yakın extra bir artış yaşadık.

Gelirler azalıp, giderler artınca biz de mecburen bazı giderlerimizde kesinti yapmaya karar verdik. Detayları aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. Fakat tablodan da görüleceği üzere yıllık bazda hedeflediğimiz miktarda ne yazık ki çok ciddi bir fark olmadı. :rolleyes:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Önümüzdeki yakın dönem için de ne yazık ki ekonomik göstergeler pek de iyi değil. :embarras: Bu da demek oluyor ki 2022-23 döneminde de hedeflediğimiz orana ulaşamayabiliriz.

Eğer böyle bir durumu yaşar ve destek sayımızda yeniden bir düşme olursa, giderlerimizi karşılayabilmek adına şu ana kadar kullanmayı tercih etmediğimiz "GOOGLE OTOMATİK Reklam" sistemine geçmek zorunda kalabiliriz.

Bu sistem aslında pek çok sitede kullanılan, hepimizin sıkça karşılaştığı reklam sistemi. Biz şu ana kadar kontrollü bizde olduğu için "Statik Reklam" sistemini tercih etmiştik. "Otomatik Reklam" sisteminde kontrol ne yazık ki bizde olmuyor. Gösterilecek reklam sayısını, gösterim yerini ve tipini Google kendisi karar veriyor.

Neyse lafı bu sene biraz fazla uzattık, kusura bakmayın lütfen. Bunları hep beraber yaşayıp göreceğiz inşallah.

Bu vesileyle maddi anlamda da bizleri yalnız bırakmayan, abone olarak ya da reklamları tıklayarak destek olan tüm dostlara, abilere ve kardeşlere sonsuz teşekkürler.:RCKolik:

RCKOLIK Yönetimi


Nasıl Abone olabilirim ?

Aşağıdaki hesap numarasına 1 Yıllık Destek bedeli olan $12 ‘nın TL karşılığımı açıklama kısmında “Ad- Soyad” ilave ederek yatırıyoruz. (Eğer mümkünse özelden mesaj olarak da bilgilendirme yaparsanız seviniriz.)

1 Yıllık Destek – Abonelik Bedeli : $12’nın TL karşılığı
Hesap Sahibi : Mehmet Küçüksarı
IBAN : TR75 0006 2000 2120 0006 6957 73

NOT-1 : Geçen sene destek olup da bu sene de destek olmak isteyen arkadaşlar, aboneliklerinin dolmasını beklemeden istedikleri zaman 2022-23 dönemi için desteklerini yenileyebilirler. Erken gönderilen destek için her hangi bir gün kaybı söz konusu değildir :saygilar:

NOT-2 : Normalde ABONELIK süresinin bitmesine 1 hafta süre kala sistem tarafından otomatik hatırlatma maili gönderilmesi gerekiyor. Fakat bu eklenti bazen düzgün çalışmayabiliyor. :(

Bu nedenle ABONELİĞİ biten arkadaşlara yönetim olarak 1 kereye mahsus manual olarak HATIRLATMA maili gönderebiliriz.

Bunun haricinde sizlerde kendiniz abonelik durumunu ve kalan süreyi profil sayfanızdan kontrol edebilirsiniz :saygilar:








Diğer ilgili sayfa linkleri:

DESTEK Sayfamız
Neden Abonelik Sistemi var ?
Aboneler için Yeni Özellikler
 
Her sene olduğu gibi bu sene de desteği ile yanımızda olan @Oğuzhan KÖSOĞLU kardeşimize teşekkür ederiz. :thumbup:

Bu arada yeni destek dönemin dolmasına 5 ay kaldı. Büyük ihtimal bu sene de geçen sene olduğu gibi hedef tutkayacak gözüküyor. ;) An itibariyle son durumumuz:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol