E
ekmekci
Guest
bir davet te ben açayım dedim. artık çayımız ve mangalımızın yanında gölgeliğimiz de var.
şimdi show zamanı. haydi millet sahaya.
şimdi show zamanı. haydi millet sahaya.
Hamit nedir ya da kimdir acabaMehmet AYDIN' Alıntı:Burhan bey,sen modelleri bırak ta hamit varmı hamit sen onu söyle...![]()
Mehmet bey, bildiğin gibi Burhan bey,bonkör bir arkadaşımız...Nevalesiz gelmiyor sahaya.Yine donanımlı gelecekmisin diye sormak istedimMehmet Kucuksari' Alıntı:Hamit nedir ya da kimdir acaba![]()
Altan Culpan' Alıntı:Şaka şaka hafta sonu I'll be funny in FOÇA BEACH's![]()
![]()
![]()
![]()
olmazmı abim benim. cumartesi tam donanımlıyımMehmet AYDIN' Alıntı:Burhan bey,sen modelleri bırak ta hamit varmı hamit sen onu söyle...![]()
keşke mesut bey. beklerim herzaman. davetinize icabet edemememin burukluğu hala içimde.Mesut AKIN' Alıntı:Pazar günü uğramak istiyorum![]()
Öğleden sonra ben de muhabbetine uğrayacağımMesut AKIN' Alıntı:Pazar günü uğramak istiyorum
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet abi, Burhan Bey meğer çok bonkör bir arkadaşımızmışMehmet AYDIN' Alıntı:Mehmet bey, bildiğin gibi Burhan bey,bonkör bir arkadaşımız...Nevalesiz gelmiyor sahaya.Yine donanımlı gelecekmisin diye sormak istedim![]()
Abi süpersin yaOmer Erkan' Alıntı:Ha, ha, ha! You were always funny in Solaklar, too!...(Especialy with the devil eye group!)![]()
![]()
Bak ya desene ramazan sonrası 3 hafta beklemek zorundayım :'(Burhan TAŞPINAR' Alıntı:olmazmı abim benim. cumartesi tam donanımlıyım. pazar erken kaçmam gerekebilir diye sade geleceğim sanırım.
ondan sonraki 2 hafta izmitte bile olmayacağım.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Evet abi, Burhan Bey meğer çok bonkör bir arkadaşımızmışGerçi bu özelliği ramazanda ortaya çıktı
bu nedenle henüz nasiplenemedik ama :-\, inşallah ramazan sonrası açısını çıkaracağım
![]()
Mehmet AYDIN' Alıntı:Mehmet bey,Burhan bey her sene ramazan ayında oruç tutmayanlara hayır yaparmış.Bu böyle geleneksel olarak yıllardır süre geliyormuş
Korkarım sen bu hayırdan nasiplenemeyeceksin gibi görünüyor zira ramazan sonrası hayırlara devam etmezmiş
![]()