3D yazıcı ile yaptığım araba hakkında

İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,

3D yazıcıdan bir araba yaptım bu arabayı sıradan fırçalı motorlar ile sorunsuz kullanıyorum fakat ben daha hızlı bir araba elde etmek istediğim için fırçalı motora geçtim. 60A SURPASS HOBBY marka esc ve yine aynı marka F540 4370KV fırçasız motor aldım. Aracın tekerleri yere değmeden gaz verdiğimde aşırı hızlı olduğunu görebiliyorum fakat sürmek istediğimde zor kalkış yapıyor hatta üzerine kepi taktığımda araç olduğu yerden ilerleyemiyor ama elimle iteklediğim zaman yani hızını aldığı zaman çok hızlanıyor. bunun bir çözümü var mıdır?
Videoda göründüğü gibi parmağımla bile tutabiliyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhabalar,

3D yazıcıdan bir araba yaptım bu arabayı sıradan fırçalı motorlar ile sorunsuz kullanıyorum fakat ben daha hızlı bir araba elde etmek istediğim için fırçalı motora geçtim. 60A SURPASS HOBBY marka esc ve yine aynı marka F540 4370KV fırçasız motor aldım. Aracın tekerleri yere değmeden gaz verdiğimde aşırı hızlı olduğunu görebiliyorum fakat sürmek istediğimde zor kalkış yapıyor hatta üzerine kepi taktığımda araç olduğu yerden ilerleyemiyor ama elimle iteklediğim zaman yani hızını aldığı zaman çok hızlanıyor. bunun bir çözümü var mıdır?
Videoda göründüğü gibi parmağımla bile tutabiliyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Fırçasız motorun gücü okadar yükü kaldırmıyor. Motor ile şaft arasındaki dişli oranını ya dengele( ki bu durumda hızlı ama güçsüz bir aracın olur)yada ters çevir( bu durumda da aracın güçlü ama yavaş olur) 4370 kv gayet iyi bir devir. Dişli oranını ters çevirdiğinizde de muazzam hızlar alırsınız bence.