450L Dominator Alan Turu

oguzzkaan

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar bu sıralar fazla aktif olamadım. İş güç vs vs gecen hafta biraz uçuş yaptım. Şuan dahi işteyim bu sıralar ay sonu yoğunluk felan sıkıcı geçiyor kısacası uzatmadan başlıyım. Hover olayını biraz daha ilerletip alan turlamaya başladım diye düşünüyorum. Daha video varda ancak bunu yükleyebildim iş yerinde. Vakit buldukça sime tabiki devam. 922i brushless yaptım fakat t8 modülü spektruma ayarlayamadım öylece kenarda duruyor. Daha sonra bir konu açacağım bunun içinde. Çok fazla daldan dala gezdim sanki ;D bir daha ki buluşmaya kadar 3d olayına girmiş olurum diye düşünüyorum artık. İyi seyirler. Şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkürler.

[Hanım bir ara fotoğraf makinesine kızıyor takılmış diye]
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

450L Dominator Alan Turu

Emeğine sağlık.

450L Dominator Alan Turu

Oğuz ellerine sağlık güzel olmuş, bu ara güvenlik konularını okuyorsundur sende bende acemi pilotlarız ondan dolayı sana tavsiyem iyice tecrübe kazanmadan fazla yaklaştırma heliyi, hem senin hem seyircilerin can güvenliği açısından gerekli. Her nekadar kontrol sende olsada şunu unutmamak lazım heli küçük iğne kadar rod ların elinde, küçük dişlilerin elinde bir tarafa kaçıp gitmemesine kırılmamasına engel olamayız aklında bulunsun. tekrar teşekkürler

450L Dominator Alan Turu

Öncelikle paylaşım ıcın teşekkürler Kaan :)

Özellikle baslarda kırimsiz sonuçlanan her uçuş basarili bir uçuştun bana göre. Bu yüzden öncelikle tebrikler :halay:

Uçuş hakkında yorum yapmam gerekirse (cepten seyrettigim ıcın bazı detayları tam görememiş olabilirim):

-- Guvenlik anlamında helinin bizden mumunun olduğunca uzak olması her daim daha iyidir. 1-2 defa sana epey bir yaklaşmış. Ama zamanla bunlar tam oturacaktir.

--model bazen istemsiz olarak hızlanıyor. Mümkün olduğunca daha yavaş ve kontrollü uçurmaya çalış.

-- Alan turu dediğimiz sey yere parallel yatay sekiz Hareketidir. Hareketin temelinde sag ve sol daire hareketleri vardır. Sim de bolca bu daire hareketlerini calışmanı tavsiye ederim. Bu kapsamda ben video tam bir alan turu göremedim.

-- model bazen birden alcaliyor. Ya kumandanın sol stick tırtikli ya da acı eğrisinde bir sıkıntı var. Kullandığın pitch eğrisi nedir ?

-- 3D ıcın bence hic acele etme. Bolca düz uçuş calışmanı ve temel hareketleri daha da iyi oturtmamı tavsiye ederim.

Gelişmeleri merakla bekliyoruz. Tekrar ellerine saglık ve kolay gelsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

450L Dominator Alan Turu

Faideli iki video:

450L Dominator Alan Turu

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Oğuz ellerine sağlık güzel olmuş, bu ara güvenlik konularını okuyorsundur sende bende acemi pilotlarız ondan dolayı sana tavsiyem iyice tecrübe kazanmadan fazla yaklaştırma heliyi, hem senin hem seyircilerin can güvenliği açısından gerekli. Her nekadar kontrol sende olsada şunu unutmamak lazım heli küçük iğne kadar rod ların elinde, küçük dişlilerin elinde bir tarafa kaçıp gitmemesine kırılmamasına engel olamayız aklında bulunsun. tekrar teşekkürler

Teşekkürler yorum için.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Öncelikle paylaşım ıcın teşekkürler Kaan :)

Özellikle baslarda kırimsiz sonuçlanan her uçuş basarili bir uçuştun bana göre. Bu yüzden öncelikle tebrikler :halay:

Uçuş hakkında yorum yapmam gerekirse (cepten seyrettigim ıcın bazı detayları tam görememiş olabilirim):

-- Guvenlik anlamında helinin bizden mumunun olduğunca uzak olması her daim daha iyidir. 1-2 defa sana epey bir yaklaşmış. Ama zamanla bunlar tam oturacaktir.

--model bazen istemsiz olarak hızlanıyor. Mümkün olduğunca daha yavaş ve kontrollü uçurmaya çalış.

-- Alan turu dediğimiz sey yere parallel yatay sekiz Hareketidir. Hareketin temelinde sag ve sol daire hareketleri vardır. Sim de bolca bu daire hareketlerini calışmanı tavsiye ederim. Bu kapsamda ben video tam bir alan turu göremedim.

-- model bazen birden alcaliyor. Ya kumandanın sol stick tırtikli ya da acı eğrisinde bir sıkıntı var. Kullandığın pitch eğrisi nedir ?

-- 3D ıcın bence hic acele etme. Bolca düz uçuş calışmanı ve temel hareketleri daha da iyi oturtmamı tavsiye ederim.

Gelişmeleri merakla bekliyoruz. Tekrar ellerine saglık ve kolay gelsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yavaş yavaş öğreneceğiz abi . Alan turu yapmaya çalıştım işte biraz biraz :) zamanla oturacak ne kadar fazla vakit o kadar iyi pilotaj diye düşünüyorum. Sim çalışırken rahat kullanabiliyorum aslında fakat gerçek uçuş yaparken biraz tedirgin oluyorum alışıcam inşallah.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Faideli iki video:

Rasim teşekkür ederim videolar için.

Sizlerden öğreneceğim birçok şey var hem samimiyetiniz hem yardımlarınız için çok teşekkür ederim. RcKolik Ailesi :saygilar: :saygilar:

450L Dominator Alan Turu

Mustafa Çoban.' Alıntı:
şimdi kendi videolarıma baktım bende yaklaştırıyormuşum :laugh: :embarras: birde ufak düzenlemeler yapıp paylaşabilsem çok iyi olacak.

450L Dominator Alan Turu

Mustafa Çoban.' Alıntı:
şimdi kendi videolarıma baktım bende yaklaştırıyormuşum :laugh: :embarras: birde ufak düzenlemeler yapıp paylaşabilsem çok iyi olacak.

Öğrencez abi yavas yavas :) :thumbup:

450L Dominator Alan Turu

Eline sağlık Oğuz. Güzel uçuş. Sonuçta bu işler bu şekil ilerliyor. Zamanla daha profesyonel uçuşlar ortaya çıkıyor. [emoji106]

450L Dominator Alan Turu

Kaan tebrik ederim gayet kontrollu ucus olmus. Ucus yaparken bana gore ne yaptigini bilmek onemli. Bunuda basarmissin.Tebrik ederim

LG-D855 cihazımdan gönderildi

450L Dominator Alan Turu

Kaan abi beklenen video sonunda gelmiş , tebrik ediyorum eline sağlık :thumbup: :thumbup:
NOT: Kumandayı da görünce duygulanmadım değil :laugh: :laugh:

450L Dominator Alan Turu

Eline sağlık kardeşim güzel uçuşlar 922 nereye kadar 450 yi gördük sonunda :)

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

450L Dominator Alan Turu

Mesut Sert' Alıntı:
Eline sağlık Oğuz. Güzel uçuş. Sonuçta bu işler bu şekil ilerliyor. Zamanla daha profesyonel uçuşlar ortaya çıkıyor. [emoji106]

Teşekkürler abi güzel yorumun için.

Emre BİÇEN' Alıntı:
Kaan tebrik ederim gayet kontrollu ucus olmus. Ucus yaparken bana gore ne yaptigini bilmek onemli. Bunuda basarmissin.Tebrik ederim

LG-D855 cihazımdan gönderildi

Emre uçurana kadar bir dünya zaman harcadık senle beraber :D azcık yol katedebildik diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Doğukan Ocak' Alıntı:
Kaan abi beklenen video sonunda gelmiş , tebrik ediyorum eline sağlık :thumbup: :thumbup:
NOT: Kumandayı da görünce duygulanmadım değil :laugh: :laugh:

Kumanda da sıkıntı yok Doğukan teşekkür ederim ama o aldığımız klone satalite ile bağlantı kesildi düşürdüm belki söylemişimdir hatırlamadım. Şimdi 2 satalite spektrum kullanıyorum 450'de :D

450L Dominator Alan Turu

Abi valla o aldığımız klon satelliteden ben de kullanıyorum 450 ve micro helikopter de. Hiç problem yaşamadım bu zamana kadar :-\
Kablolarda kopma vs. olmuş olabilir mi? Ya da satellite ışığı yanıp sönerken uçmaya çalıştıysan bağlantı kesilmiş olabilir. İlk aklıma gelenler bunlar..

450L Dominator Alan Turu

Oğuz tebrikler gayet güzel gidiyor. :) 3d için acele etme çalışmaya devam. :thumbup: