Merhaba arkadaşlar. Biraz deneyimlerimden bahsediyim dedim. Bu hobi gerçekten insanı sabırsız yapıyor heleki yeni başlanmışsa diye düşünüyorum. V922im aldıktan sonra çok zaman geçmeden Emreden dominatoru aldım ve Emre gerçekten dominatoru aldıktan sonra beni sürekli arayıp sordu hiç bilmediğim için kumanda ayarlarımı bana telefonda skypta saatlerce uğraşarak yardımını esirgemedi. Aynı şekilde kumandayıda Doğukan'dan aldım oda hiç yardımını esirgemedi. Heli geldi kumandayı aldım ve ayarlarını yaptıktan sonra dayanamayıp dışarı çıktım fakat Gpro gyro ayarını işaretlerden yanlış yön seçtiğim için ilk olarak helikopter gyro ters olduğu için daha kaldırmadan yan yatırdım link rod ve şaft yamulmuştu. Tabi ben gyro ters olduğunu hala farkında olmadığım için tekrar uçurmaya çalıştım yine yan yatarak palleri parçaladım. Helikopteri aldım ve hiç uçuramamış olmam ve uçurmadığım halde bilmediğim için ve yanımda da gösterecek kimse olmadığı için masraf yaptım.
Tecrübe oldu kısacası. Paller geldi Emreyle yine Gpro ayarlarını kontrol ettik ve işlem tamamdı. 1 defa uçurdum. 922den sonra bana göre büyük ve sesli bir helikopter olduğu için çok tereddüt ettim kaldırdım indirdim kaldırdım indirim fakat sert iniş yaptığım için tail dişlilerini sıyırıyordu ve skidi çatladıyordum yapıştırıyordum
. Buluşmaya geldiğimde Mesut abinin farkettiği servoların dişlilerinde sorun vardı. (daha fazla kırım olmadan iyiki bir üstadın elinden geçti Teşekkürler ) Buluşma gününde Emax servo siparişi vermiştim. Fakat dayanamayıp 2 tane daha orjinal servo aldım. Aslında servo gear işimi çözüyordu fakat yedekte bulunsun diğer servolar diye düşündüm, almış oldum. Emreyi hala bir sorun olsun olmasın sürekli konuşuyoruz. Emre benimle bıkmadan usanmadan uğraştı yardımlarından dolayı Çok teşekkür ediyorum. Çok yazdığımı farkettim. Dahada yazmadığım atladığım bir sürü şey vardır aslında. Fakat uçurmak gerçekten çok zevkli hoverda olsa helikopterin yerden kalkması ve hava durması güzel bir duygu. Deneyimlerimi videolarda paylaşmak istedim. Tüm RCKolik üyelerine yardımlarını esirgemedikleri videolarla tüm bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum.
Herkese kırımsız uçuşlar.
Tail şaft yamuk titreme yapıyor neden titriyor diyorum
İçim cız etti paller yere çarpınca bişey olmadı fakat başka bir daha aynı şekilde denedim gyro ters olduğu için palleri aynen bu şekilde parçaladım.
Uçmak Eğlenceli uçurmak güzel
Alan turuna az kaldı yakında oda olur

Tail şaft yamuk titreme yapıyor neden titriyor diyorum
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İçim cız etti paller yere çarpınca bişey olmadı fakat başka bir daha aynı şekilde denedim gyro ters olduğu için palleri aynen bu şekilde parçaladım.
Uçmak Eğlenceli uçurmak güzel
Alan turuna az kaldı yakında oda olur