6 kanal micro model secimi

Serkan Taşdemir

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
slm arkadaslar 6ch mıcro helikopter almayı dusunuyorum bana tafsıye edecegınız bır marka yada model varmı yardımdı olursanız sevınırım

[Urun]: model secımı

Serkan bey, daha once de uyarilmis, ama pek sallamamissiniz. Bir tanisma konusu acip, bir selam verip model tecrubenizi paylasin ki, ona gore onerilerde bulunabilelim
Arama kismina 6 kanal mikro yazsaniz karsiniza forumca hem fiyat, hem performans acisindan tavsiye edilen tek bir model cikacak zaten.
[urun] on eki bir urun tanitilirken kullandigimiz bir arkadas.
Bir de yeni dikkatimi cekti, tanisma bolumunde acmissiniz konuyu da. Aslinda iyi baslayip, tanisma bokumune kadar gelip, son hamleyi tamamlayamamissiniz...
Saglik olsun ;D

Aynen Emre. Ilk acilan konuya Cahit arkadasimiz bir cevap yazmis ama okunmamis ne yazik ki ....

Kusura kalmayin sitenin biraz acemisi oldugum icin sizin gibi degerli arkadaslar sayesinde insallah dogru yolda ilerleyecegiz.

Adim serkan istanbul beylikduzunde yasiyorum 31 yasindayim tekstille ugrasiyorum yaklasik 2,5 senedir heliyle ugrasiyorum elimde 3 adet model var solo228. Tarot 450 ve align 450 pulus modeli var ucurmak icin pek alan bulamiyorum ama mikro icin zaman oluyor yemek molasinda trex 150. Ve wl931 ilgimi cekiyor acaba hangisi daha mantikli simdiden tsk

Konu yanlis yerde oldu icin dogru yere tasinmis

ve ayrica tanisma konusu acilmistir.

Pilotaj seviyenizi bilmiyoruz. Eger yeni basliyorsaniz TREX 150 size biraz atik gelebilir ve kirim maliyetleri acisindan yorucu olabilir.

Fiyat performans iliski dikkate alindiginda yeni baslayanlar icin V977 ya da Hisky Hcp100s oneriyoruz. Daha fazla detay icin:

Tafsiyeleriniz icin tsk pilotaj seviyem tarot 450 ile alan turu atiyorum yani normal hkys 100 bu modeli inceledim gayet guzel gorunuyor kumanda yerini modul ile veriliyor bu modul futaba kumandayi desteklermi acaba tsk

serkan demir' Alıntı:
Tafsiyeleriniz icin tsk pilotaj seviyem tarot 450 ile alan turu atiyorum yani normal hkys 100 bu modeli inceledim gayet guzel gorunuyor kumanda yerini modul ile veriliyor bu modul futaba kumandayi desteklermi acaba tsk
Aşağıdaki HT-8 modüllü olanı alırsanız, kendi Futaba kumandanız ile kullanabilirsiniz.