700 macerası TSA 700 ile kaldığı yerden devam.

Bugün iş çıkışı, 3 pil deneme uçuşu, yaptım, özelikle son pil, bayağı tic tock ların bol olduğu bir uçuş yaptım, özelikle yüklendim heliye yere indiğim de motor el değmeyecek kadar sıcak olmasına rağmen yep 120 esc ılık seviye de gayet normaldi, (scorpion esc de keza öyle idi)
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider :thumbup:
 
Bugün havaalanında Bursa ekibi olarak toplandık, Bahadır kardeşime tsa ile 5. Pili al sen uç diye verdim, havada uçarken pazarlık yapıldı model yere indiğinde satılmıştı??

Artık bize de hayırlı olsun demek düşer ??

Böylece tsa maceramız yaklaşık, 1 seneye yakın iyisi ile kötüsü ile bitmiş oldu, Model esc dışında beni hiç üzmedi, dolu, dolu uçarak bir seneyi çıkardık, teşekkürler tsa, Hayırlı olsun Bahadır diyerek yolumuza Goblin 700 ile devam ediyoruz.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
İyi demişsin de, kaplaması kalkan kısımların tamirini yapsaydın keşke önce Ali. Stator kısa devresi demek kısa yoldan esc yanması demek.
Aslında sarmaya başlamadım tam olarak iki tane slot kendimi denemek için yalandan sardım, o ara resim çekmiştim, o şekilde metal üzerine zaten sarılmaz ?
 
Merhabalar Goblin 700 çiçeği burnunda düşünce acayip bir soğuma geldi modele karşı, toplanmayak kadar hasar olmamasına rağmen toplamak istemedim, elimiz de uzun süredir duran tsa 700 ü toplama kararı aldım,hem alıştığım model hemde kit olarak güvendiğim bir makina, bakalım bir süre binelim zaman neler gösterir bilemeyiz.

Goblin için açıldığım f3c iniş takımları da ufak bir operasyonla tsa ya nasip oldu, açıkçası yakıştığını düşüyorum.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol