9XR ile ilgili birkaç soru

EMK

Yeni Uye
Katılım
18 May 2013
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Öncelikler Selamlar.

9xr kumandam ve assan modülüm mevcut.Bu kumanda ve alıcımla Excavatörümün kontrolünü sağlamak istiyorum ve mix işlemleri giriyor işin içine doğal olarak :). 9x de bunları kolaylıkla yaparken 9xr ile bir türlü beceremedim. Yapmak istediğim şey ise şu 3 adet mikro servo var.bu 3 servodan herhangi bir tanesini %30 yada %40 oynattığımda esc'de ( yani hidrolik yağ pompası da ) bu oranda güç gitmesini istiyorum. Kendi bildiğim yada bilmediğim birçok şey denedim kurcaladım ancak başarılı olamadım :) sizlerden bu konuda yardım istiyorum.

Diğer bir konu ise 6. ve 7. kanala takılan paletleri yurutmek için thr. ve ele. u kulanmak istiyorum. orneğin hover pit ve hover thr atadığım paletleri rud. ve gear ile mix yaparak thr. ve ele. stick leri ile kullanmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.

Saygılarımla.
 
9XR ile ilgili birkaç soru

Emre Bey,

Bildiğiniz üzere Turnigy 9XR üzerinde gelen default yazılım aslında cok önce geliştirilen Opensourse ER9X bir değişik versiyonu.

Ben dahil pek çok kişi ER9X yazılımı gereksiz karışık buldu. Mesela ben elimdeki Turnigy 9XR daha rahat kullanabilmek için Turnigy 9X eski yazılımı haline getirdim.

Zira ancak yabancı kaynaklar yardım olabilir. Arama yaparken "Turnigy 9XR Mixing" yerine "ER9X Mixing" derseniz daha çok kaynak çıkacaktır.

Belki yardımcı olabilir diye aşağıda bulduğum videoyu paylaşıyorum. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz :embarras:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
9XR ile ilgili birkaç soru

Mehmet abi malesef bununlada yapamadim. Benim kumandayi pcye baglamak icin aparat sanirim arizali bir turlu baglayamadim. Baglayabilsem sizin rehber konunuzdaki gibi 9x yazilimina dusurecektim. Yeni bir kablo alir almaz ilk yapacagim is 9x yazilimina geri donmek olacak. Yardiminiz icin cok tesekkur ederim.

Saygilarimla.


iPhone 'den aracılığı ile gönderildi