Bundan sonra sizlerle ara ara kendi videolariniza nasil kolayca etkili "INTRO - Giris" hazirlayabileceginizi paylasmaya calisacagim.
Ben bu is icin yazilim olarak "Adobe After Effects CS 5" kullaniyorum. Program o kadar detayli ki Youtube uzerinde kullanimi ve ozellikleri ile ilgili tonla video var.
Bunun yani sira ucretli ve ucretsiz add-on denilen ilave ozellikler yuklemek ve programin yetenegi arttirmak mumkun.
INTRO yaparken herseyi sifirdan yapabileceginiz gibi, kendinize gore kolayca duzenleyip kullanabileceginiz "Sablon - Template" Introlarda bulmak mumkun.
Mesela benim asagidaki introyu inceleyip, duzenleyip derlemem yaklasik 1 saattimi almıştı. Henuz hic bir videoda kullanmadim ama
Umarim begenirsiniz ve size farkli bir bakis acisi verir
Intro Adı : Strokes
Kullanılan Yazılım : Adobe After Effects CS 5
Kullanılan Templates Linki: 2,5k Special - 6 Free After Effects CS5 Templates
NOT: Videoyu HD formatında izleyin lutfen
Ben bu is icin yazilim olarak "Adobe After Effects CS 5" kullaniyorum. Program o kadar detayli ki Youtube uzerinde kullanimi ve ozellikleri ile ilgili tonla video var.
Bunun yani sira ucretli ve ucretsiz add-on denilen ilave ozellikler yuklemek ve programin yetenegi arttirmak mumkun.
INTRO yaparken herseyi sifirdan yapabileceginiz gibi, kendinize gore kolayca duzenleyip kullanabileceginiz "Sablon - Template" Introlarda bulmak mumkun.
Mesela benim asagidaki introyu inceleyip, duzenleyip derlemem yaklasik 1 saattimi almıştı. Henuz hic bir videoda kullanmadim ama
Umarim begenirsiniz ve size farkli bir bakis acisi verir
Intro Adı : Strokes
Kullanılan Yazılım : Adobe After Effects CS 5
Kullanılan Templates Linki: 2,5k Special - 6 Free After Effects CS5 Templates
NOT: Videoyu HD formatında izleyin lutfen
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol