Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavuz Bey'in modelini Hazerfen'de canlı görme şansım olmuştu, gerçekten çok güzel bir scale.
Ayrıca Yavuz Bey yaptığı scale uçuş pilotajıyla da gerçekten modelin hakkını veriyor, uçarken izlemesi de apayrı bir keyifti.
Yavuz abicim gelmiş modellerini yakından görme kendisiyle tanışma arkadaş ve dost olma şansını yakalamış biriyim beraber uçtuğumuz günler daha bir güzel ve keyifli oluyor , yaşını hiç göstermeyen , ruhu genç delikanlımız
Mesutcuğum, övgülerine içten teşekkür ederim.
Seninle uçmak, beraberken engin bilgilerinden faydalanmak çok güzel,
inşallah yakında tekrar yoğun uçacağız.
Yazlık evim, Hereke/Şirinyalı semtinde, helikopterim orada ve bu hafta yazlığa gideceğim, ve de
etkinliğe de geleceğim, bir aksilik olmazsa. Uçucu arkadaşları bir arada görmek keyifli olacak.
Ama şu var ki gözlerim M.Küçüksarı yı arayacak.
Evet Mesut üstad, aynen öyle 40'dan sonra durduk yere başımıza iş açıyoruz
Mesut AKIN' Alıntı:
Yavuz abicim gelmiş modellerini yakından görme kendisiyle tanışma arkadaş ve dost olma şansını yakalamış biriyim beraber uçtuğumuz günler daha bir güzel ve keyifli oluyor , yaşını hiç göstermeyen , ruhu genç delikanlımız
Senin kadar olmasa da ben de 1-2 defa Yavuz abi ile aynı buluşmada bulundum. Gerek insanlığı, gerekse kibarlığı ile tam bir Istanbul Beyefendisidir kendisi Ha bir de unutmadan forumların da hala en yakışıklı delikanlısıdır
Türker Akgün' Alıntı:
Yavuz Bey'in modelini Hazerfen'de canlı görme şansım olmuştu, gerçekten çok güzel bir scale.
Ayrıca Yavuz Bey yaptığı scale uçuş pilotajıyla da gerçekten modelin hakkını veriyor, uçarken izlemesi de apayrı bir keyifti.
Bu da Yavuz abimizin Tareq Istanbul Show yapmış olduğu diğer scale heli uçuşu
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yavuz Dalgayaran' Alıntı:
Yazlık evim, Hereke/Şirinyalı semtinde, helikopterim orada ve bu hafta yazlığa gideceğim, ve de
etkinliğe de geleceğim, bir aksilik olmazsa. Uçucu arkadaşları bir arada görmek keyifli olacak.
Ama şu var ki gözlerim M.Küçüksarı yı arayacak.
Abi ben de tarihler çakışmasın diye çok uğraştım ama olmadı :-\ Nasip işte :'( Inşallah Ramazan sonrası yapacağımız Solaklar- ClubRC buluşmasında telafi ederiz
Mehmetciğim teşekkür ederim, hem övgülere, hem de videoya.
Size de mutluluklar dilerim, sağlıklı ve uzun ömürlü (Bizim ki gibi, 41.ci yıl) beraberliğiniz olsun.
Mehmetciğim teşekkür ederim, hem övgülere, hem de videoya.
Size de mutluluklar dilerim, sağlıklı ve uzun ömürlü (Bizim ki gibi, 41.ci yıl) beraberliğiniz olsun.