Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

tufanacay

Uye
Katılım
19 Mar 2014
Mesajlar
93
Tepkime puanı
0
Yaş
46
Herkese Merhaba

Bir süredir forumda bir çok arkadaş micro heli kulanmaya başladı.Bende ciddi anlamda bir adet micro heli almayı düşünüyorum.2 adet 450 ve 550 align döminatörüm var.Gönlümde olanda micro için trex 150.Ama genelde forumdaki arkaşlarda blade 130 var.Acama 150 neden tercih etmediler.

Diyer sorumda trex 150 parça parça toparlamak istiyorum.elimde 1 adet fazla 3gx ünite var.bu ünüteyi 150 de kullana bilirmiğim.
 
Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

130x uzun zamandır var olan bir model ve kendini ıspatlamış bir model. Ve bi yedek parça aradığınızda hemen bulabileceğiniz bir model. Ve gerçekten sağlam. Düşüşlerde genelde ufak tefek dişli sıyırması dışında pek bi hasar almadı. En azından bende öyle. 150 de güzel model ama işte piyasada fazla bulunmuyor. Belki de trex 250 alıcıların gözünü korkuttu. Okuduklarıma göre çok sorunlu nodelmiş. Bu da acaba Align mikro konusunda başarısız mı dedirtti.
3gx e gelince bence 150 için büyük. Bir de teknik olarak takmak mümkün mü onu bilemem.
 
Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

Cahit Bey yorumunuz için çok teşekkür ederim.
 
Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

kasasıyla olmaz da, iç kısmı çıkartılıp denenebilir, ama yine de çok küçük model, mcpx bl kadar neredeyse... zor olur yani, ağır gelebilir...

130x biraz daha büyük olduğundan, ilker abi kbar takabilmişti modeli upgrade edip. trex150 olmaz ama bence...
 
Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

Tufan bey microdan beklenti tam olarak nedir ? Yani canli simulator olarak kullanmak mi yoksa, Zaman darliginda buyuk model ucurma hissiyatini almak mi ?

Bu ikisine gore bence micro tercihi degiskenlik gosteriyor. AMA her seyden once 150 kendiniz parca parca toplamayin zira Cok pahali gelir. Diger taraftan 150 uzerine 3GX takmanin ne gibi bir faydasi olacak bundan Emin degilim. Kaldi ki model yapi olarak (kuyruk motoru olmasi nedeniyle) buna pek musait degil.

Align 150 beklenden farkli olarak daha basarili bir Urun oldu. Malum Align minik modeller konusunda Cok da basarili bir firma degil. Bizden Muammer aldi ve gayet memnun. Kendim kullanmadigim icin direkt bir sey soylemem dogru olmayacak. Ama yine de 100 sinifi bir micro alacak olsam yine mCPC BL Kesinlikle Trex 150 tercih ederdim. Bu tamamen benim tercihim. Zira Bana gore Blade gerek dizayn gerekse yapi olarak micro konusunda Align firmasindan Cok daha deneyimli ve basarili modeller ureten bir firma.
 
Align trex 150 3gx modül takıla bilirmi.

Günaydın

Mehmet Bey verdiğiniz bilgiler çok teşekkür ederim.Micro ya olan ilgim son 3 haftadır forumda bir çok arkasımın uçuş videoları oldu.ben kapalı alanda uçmak için düşünüyorum.
Align tercih etme nedemin ise elimdeki diyer 2 modelinde align olması aslında.3 gx elimde 1 adet fazla var ,belki trex 150 deyerlendirim diye düşünmüştüm.yanılmışım.