Ynt: [Anket]: 25.11.2012 Solaklar Buluşması
Mehmet Abicim, aslına bakarsan Cuma akşamı ve Cumartesi günü tamamlayıp bitirdiğim Phoenix EP-18 modeli, kanadını yenilediğim (video kayıt için) Wing Dragon ve yeni Wing Cam II ürününü test etmek için heyecanla Pazar'ı beklerken hayal kırıklığına uğramıştım ama yine de öğlen şansımı denemek istedim. İyi ki de gitmişim, akşama kadar gayet güzeldi
Maiden uçuşum, test çekimleri vb. muhteşem sonlandı fakat birşeyi hesap edememişim, yağmur potansiyeli bol bir Pazar günü yalnız Solaklarda olmak ve ilk kez 2200 amperlik bataryaları aracın aküsüyle şarj etmek finalin muhteşem olmasını sağladı
Biten aküden dolayı baya bir kapı çaldım, yer gezdim, inan bana Pist etrafında hiç değilse 5 evle baya muhabbet oldum
Millet seferber oldu sağolsunlar, araba bol ama takviye kablosu yoktu.. Neyseki 1 saatin sonunda takviye kablosunu bulduk ve bir araç geldi ve arabayı çalıştırdık.
İşin güzeli kendimi tanıtırken model uçak uçurmaya geldiğimi söylediğim herkes çok severek ve ilgiyle yaklaştı, çevre evlerden böylesi bir ilgi ve sıcak yaklaşım olduğunu görmek mutlu etti. Birkaç tanesi bir daha geldiğimde onlara çay içmeye de gelmemi rica ettiler
Wing Cam 2'nin yorumlarını ve ürün videolarını da dediğin gibi yeni başlığımız altında paylaşacağım
Kısaca söylemek gerekirse bence gayet güzel, bulutlu ve gri renkli bir havada az ışıkla yaptığım çekimlerin güzelliğine bakılırsa güneşte harika görüntüler elde edilecek