apm 2.6 kurulum yardım

apm 2.6 kurulum yardım

Arm etmek diye bir kavram var,

Arm ediyor musunuz?

Motor dan ne yapınca tepki vermesini bekliyorsun?

Hangi modda motorlar arm olsun ( kilidi açılsın ve dönmeye başlasın) istiyorsun?

apm 2.6 kurulum yardım

arm etmeyi bilmiyorum. Nasıl yapıcağım konusunda yardımcı olursanız sevirim. dediğiniz şekilde bağlayıp pili taktığımda kumandadan gaz verince komut almıyor dediğim bu.

apm 2.6 kurulum yardım

eyw hocam arm kilidinden haberim yoktu araştırdım ve çalıştı çok sağol :)

apm 2.6 kurulum yardım

Arm etmek güvenlik amaçlı bir kilit durumu gibi düşün.

Nasıl ayarladı isen, gaz stiğini nerede tuttuğuna göre arm olur. ( genelde gaz çubuğunu sağ altta tutunca arm olur)

Arm olduktan sonra gaz verip motorları çalıştırırsın,

Ama anlıyorum ki, araştırman öğrenmen gereken çok adım var.

ESC kalibrasyonu
pusula kalibrasyonu
kumanda mod ayarları

bunların hepsini sorunsuz yaptığına emin olman gerekir.

(hiç içinden çıkamaz isen, özelden cebini yaz bana)

apm 2.6 kurulum yardım

bi heyecan yazdımda şuan 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 bağlı gaz modunda sadece 2 motor dönüyorfull gaz verirsem 4 ü dönüyor

apm 2.6 kurulum yardım

Sevgili Kaan,

Muhtemelen esc kalibrasyonu yok bu yüzden aynı anda dönmeye başlamıyor.

Ama çok körlemesine ilerleme, kopterini kırarsın, daha da kötüsü kendini yaralarsın dikkatli ol.

apm 2.6 kurulum yardım

esc leri kalibre edince aynı anda 4 ü de dönüyor. Yalnız pili çıkarıp taktığımda yinemi kalibre etmem lazım çünkü kalibre etmeden çalışmıyor motorlar sadece test modunda çalışıyor 30 saniye

apm 2.6 kurulum yardım

herşeyi yaptım fakat ileri geri sağ sol komutu çalışmıyor. Bir önceki mesajımda yaptığımı yapınca

apm 2.6 kurulum yardım

dedikleriniz farklı yapmam gereken birşey varmı sağ sol ileri geri için?

apm 2.6 kurulum yardım

Yapman gereken çok şey var öncelikle!!!

apm 2.6 kurulum yardım

ayrıca mission planner daki wizard ıda tamamladım

apm 2.6 kurulum yardım

birde armed yapıyorum motorlar 15 saniye kendi kendine dönüyor ve duruyor fakat sonra kumandadan komut almıyor. Sadece esc kalibrasyon yapınca motorlara güç verebiliyorum

apm 2.6 kurulum yardım

cihazı program üstündende denedim armed yapıyorum 15 saniye sonra disarmed a dönüyor tekrar

apm 2.6 kurulum yardım

Konu kopmuş gidiyor da, daha bir tanışma konusu yok ortalıkta. Bir selam sabah falan yok.