apm 2.6 kurulum yardım

apm 2.6 kurulum yardım

Konu sıfırdan Quadcopter kurulumuna geçmiş sanıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

apm 2.6 kurulum yardım

Tüm ayarları yaptım apm ileri yönü 2 motor arasına bakıyor soldaki 1 nolu sağdaki 4 nolu motor fakat kaldırmaya çalışırken takla atacak konuma geliyor yada yalpalıyor

apm 2.6 kurulum yardım

Kaan ışıklar' Alıntı:
Tüm ayarları yaptım apm ileri yönü 2 motor arasına bakıyor soldaki 1 nolu sağdaki 4 nolu motor fakat kaldırmaya çalışırken takla atacak konuma geliyor yada yalpalıyor

Merhaba kaan. Biz bilmediğimiz bir olaya balıklama atlama yerine, önce ne gerekiyorsa öğreniriz abilerimize sorarız daha sonradan kendimizi yeterli bulursak kurulum aşamasına geçeriz. Umarım anlamışsındır. Gelelim sorununa. Sağ ön motor 1. Motor, sol arka 2. Motor, sol ön 3. Motor ve sağ arka 4. Motor olacak. Apm 1 ve 3. Motorların ortasına bakacak. Motor yönleri 1. Saatin tersine (ccw) 2. Motor saatin tersine (ccw) 3. Motor saat yönüne(cw) ve 4. Motor saat yönüne(cw) dönmeli. Motorun servo kablolarını da belirttiğim sıralamaya göre tekrar tak. Başarılar.

apm 2.6 kurulum yardım

Kaan kardeşim, bir kere uyardım, tanışma konusu aç dedim, hiçbir yerine takmadın. Senin tanışma konunun heveslisi değiliz, ancak bu forumun kuralları var ve ona göre hareket edilmesi gerekiyor. Ancak görüyorum ki direk bir uyarıyı sallamıyorsun.

Bu ikinci uyarı. Üçüncüsü olmayacak.

apm 2.6 kurulum yardım

Fırsatım olunca açıcamda bi yerine takmadın derken ne demek istiyorsun laflarına dikkat et yakışmıyor!

apm 2.6 kurulum yardım

Kaan ışıklar' Alıntı:
Fırsatım olunca açıcamda bi yerine takmadın derken ne demek istiyorsun laflarına dikkat et yakışmıyor!

Fırsatın var şu anda, efendi gibi konunu aç, yaşının gerektirdiği gibi konuş, laflarına SEN dikkat et. Bugün zaten bir kişiyi ışınladım, ikinci de sen olma.

apm 2.6 kurulum yardım

Sevgili Kaan burada kimse gerçekten kim olduğunla ilgilenmiyor, ancak senin de forumun kurallarına uyarak hareket etmeni beklemek, bu forumun bir gereği. Senden bir ricam da var sana yardımcı olmamız için senin önce bize yardımcı olmak lazım.

Çoğu zaman sorunları yazarak anlatmak yerine, fotograf ve video paylaşarak yaptıklarını ve sorunlarını paylaşman sonuca ulaşmak için daha kolay olacaktır.

Dragonfly...

apm 2.6 kurulum yardım

Merhaba sevgili arkadaşım

bu site official apm sitesi burda herşey anlatılıyor.Quadcopter toplayan kimse zembille bu bilgileri öğrenmiş değil bazı şeyler için çok aceleci davranıyorsun.Youtube ta bir sürü kurulum videosu mevcut onları izlemeni tavsiye ederim.