Herkese selam.Tek katlı müstakil evde oturuyorum.Kendime ait bir atölyemin olmasını hep hayal ediyordum yıllardır bu hobiye başladığım günden beri.Fakat uzunca bir süredir yardımcı odaya ihtiyacımız vardı farklı amaçlar için Annem de hem bana jest yapabilmek adına hem de evi atölyeye dönüştürmemden bıktığından pes edip yardımcı odaya ek olarak evin açık olan üst katına atölye yapmaya karar verdi.

İşi yapacak firma ile anlaşıldı hatta bir kaç güne yapımına başlanabileceğini öğrendim.Ancak hem sevindim hem sevinemedim çünkü atölyenin ölçülerini 4.30m x 4.50m olarak düşünmüşler ne yazık ki konuşulurken yanlarında ben olmadığım için proje buna göre hazırlanmış.Açıkçası bu ölçüde bir atölyenin küçük ve yetersiz geleceğini düşünüyorum Uçak işleri için tek canımı sıkan nokta bu.Gerçi tartışıyoruz Annemle ama ikna etmeyi başarabilirsem biraz daha ölçüsünü büyütme düşüncesindeyim zira daha büyük odayı ne yapacaksın ambar mı yapacaksın diyor.

Siz değerli abilerimin ve kardeşlerimin fikrini almak istedim sizce ideal ölçüler ne olmalı? Diğer bir konu ise atölye bittikten sonra iç kısmını nasıl dizayn edersem daha kullanışlı ve güzel olur diye düşünüyorum ancak karar verebilmiş değilim.Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.Sağlıklı günler dilerim.