Atölyemiz

Emre Kaman

Moderator
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
6,273
Tepkime puanı
12,103
Yaş
42
Konum
İzmir
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar daha önce farklı bir konuda birkaç kişi atölyesinin resimlerini paylaşmıştı, ben daha yeni fırsat bulabildim, kısacık bir video çektim. Belki siz de resim/video eklersiniz, böyle de bir konumuz olur diye düşündüm. Keyifli seyirler :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Diger Arkadaslarimizin Görsel Paylasimlari

1- Atölye // Rasim Ozturk :
2- Atölye // Mehmet Kucuksari :
3- Atölye // Semih Balkar :
4- Atölye // Levent Uygun :
5- Atölye // Akay Gulmersin :
6- Atölye // Fatih Cebir :
7- Atölye // Arda Erkan :
8- Atölye // Celalettin Yazkan :
9- Atölye // Türker Akgün :
10- Atölye // Recep Surgun :
11- Atölye // Barış Altun :
 
  • Beğen
Tepkiler: TÜRKALP KUCUR
Atölyemiz

Eline sağlık abi , benimde atölyelere karşı zaafım var. Kim nerede nasıl model topluyor falan diye izlemek çok hoşuma gidiyor. ;D

Benim paylaşabileceğim bir atölyem yok. Odamda yatağımın ayak kısmında duvara monteli bir masam , yanında da güç kaynaklarının olduğu küçük bir kutu var. Tüm işimi orada görüyorum. Malzemelerin (havya , dremel , aletler vs) hepsi kıyafet dolabının altındaki çekmecelerde duruyor. Video olmasa da bir fotoğraf eklerim akşam :)
 
Atölyemiz

Biraz dağınık ama hobi için evde böyle bir odanın ayrılmış olması güzel. Benim yok maalesef. Eşimi bir türlü ikna edemedim bi odayı alma konusunda. Çocuk da olunca daha da zorlaşıyor.
Ben hobiyi minimum alet edavatla yürütmeye çalışıyorum bu nedenle. Örneğin şarj aleti lazım olduğunda dolaptan çıkarıp tekrar koyuyorum. Lehimi bile çoğu zaman yerde yapıyorum yoksa masalara zarar verebiliyorum.
 
Atölyemiz

İmrenmemek elde değil. Evin içerisinde bu şekilde bir odayı ayırabilmek te ayrı bir güzellik. Cahit Bey'in belirttiği gibi çoluk çocuk olunca bu işler çok daha zorlaşıyor. Hal böyle olunca da evin salonunda lehimleri yapıp orta masayı bir güzel kirlettikten sonra fırçamı yiyip oturuyorum :laugh:
 
Atölyemiz

En sevdiğim konulardan biri bazen yabancı forumlarda filan bakarım. :) Paylaşım için teşekkürler.:bravo:

3 farklı çalışma alanı hepsinin aydınlatması bile mevcut :thumbup: Model toplama alanı, lehim işleri için ve ağır işler için daha ne olsun :D

Ama özelikle dolabın içini merak ettim :laugh:
 
Atölyemiz

Selam emre hocam sen buna atölyemi diyosun ? Birde benim atölyeyi görmenizi tavsiye ederim şiddetle.
Salonun ortasında halının üzerinde montajımı yapıyorum ne çektiğimi bir ben bilirim
Şaka bi yana çok güzel düzenli atölyelerde çalışma masalarında çalışmak uçmak kadar zevkli inşallah hayalimdeki atölyeyi yaparsam bigün fotoğraf paylaşırım.
 
Atölyemiz

Daha önceki paylaşımlarda iyi kötü "Şu hatırlanmak" istenen kısmı görmüştük ama atölyenin bir de hiç görmediğimiz bir kısmı daha varmış :eek: Hele bir de dolabın içine görsek iyice şok olurduk galiba :laugh:

Lehimleme kısmı da biraz daha düzenli olsa bence 4x4 bir atölye. En azından sana ait bir odanın olması başlı başına bir olay zaten :thumbup: Ben çok beğendim doğrusu :thumbup: Paylaşım için de ayrıca teşekkür ederiz :halay:
 
Atölyemiz

Emre süpermiş. :thumbup: Şu dolabın içini ben de merak ettim valla. :lollol:
 
Atölyemiz

:saygilar: :thumbup: Emre çok güzel bir ortam yapmışssın, bana göre oldukça toplu bir masa , benimkini görmek bile istemezssin ,hayretki bazen bende şaşıyorum aradığımı
hemen bulabiliyorum, tebrik ederim, :agreed:
 
Atölyemiz

bence süper bir atölye olmuş çok hoşuma gitti gerçekten, bravo emre %p
 
Atölyemiz

İnsanın büyük veya küçük bir atölyesi olması çok güzel bir şey! Çünkü evin diğer taraflarında, bu anlamda, hiç bir hakkın yok! :( Ama atölye sana ait! :) Yalnız merak ettiğim, gürültülü bir iş yaparken alt kattakilerden şikayet geelmiyor mu?
 
Atölyemiz

Alt katta da kendileri yaşıyorlar Ömer abi :laugh: Üst katta ise kimse yok...
 
Atölyemiz

Rasim Öztürk' Alıntı:
Alt katta da kendileri yaşıyorlar Ömer abi :laugh: Üst katta ise kimse yok...
Bu arada bide apartın altında boş ve geniş bir alan var. Off off böyle atölyeyi nerde bulacağız.
Evde çocuklardan bişey yapamıyoruz. Ancak iş yerimde yapmaya çalışıyorum. Tüm malzemelerim ve modellerim iş yerimde. Ev de hiç birşey yok.
 
Atölyemiz

Evet Ömer abi, ev son katta ve dubleks, alt katta da biz variz :D Zaten gec saatte gurultulu is yapmiyorum, hanim kiziyor :D

Dolap konusuna hic girmeyelim, disi sizi yakar ici beni... Zaten kendisiyle yollarimizi ayiracagiz bir sure sonra, kapladigi hacme gore verimliligi dusuk bir arkadas :) Bekarligimdan kalma dolabim.. :)

Aslinda gorundugu kadar karisik degil atolye, model alanini bosaltmak icin biraz lehim kismini karistirdim. Ahsap isi kisminda da modellerin kirilan parcalari, kargodan cikan balonlar falan derken baya daginik gorunmus. Bir ara gordugunuz tum masalarin uzeri doluydu ve A4 kagit kadar bir boslukta 700 model toplamaya ugrasiyordum. Masalari yapan adam cekmeceleri yapip getiremedi bir turlu. En son herife fircayi basip ikeadan gordugunuz cekmeceleri aldim 5 tane. Simdi biraz toparlandi.

Bu eve tasinma durumu oldugunda ben pek istekli degildim, ama fazladan bir oda olunca esimle pazarlik yaptik, atolyeye izin verdi :) Sag olsun kesinlikle cok anlayisli bu konularda.

İyi dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim, herkesten kendi resimlerini ve videolarini da bekliyorum forum adina :)