Hazır bu kadar balık muhabbeti yapmısken, Balık takvimini yayınlamadan olmaz diye düşündüm :):)
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,226 Tepkime puanı 43,203 Yaş 50 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 8 Eki 2012 #1 Hazır bu kadar balık muhabbeti yapmısken, Balık takvimini yayınlamadan olmaz diye düşündüm Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hazır bu kadar balık muhabbeti yapmısken, Balık takvimini yayınlamadan olmaz diye düşündüm Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,564 Tepkime puanı 6,136 Yaş 65 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Multikopter 8 Eki 2012 #2 Ynt: Balık Takvimi Aralık'a kadar palamut, Kasım'dan Şubat'a kadar hamsi'yi AA gösteriyor. Buldukça affetmeyelim arkadaşlar.
Ynt: Balık Takvimi Aralık'a kadar palamut, Kasım'dan Şubat'a kadar hamsi'yi AA gösteriyor. Buldukça affetmeyelim arkadaşlar.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,226 Tepkime puanı 43,203 Yaş 50 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 8 Eki 2012 #3 Ynt: Balık Takvimi omer' Alıntı: Aralık'a kadar palamut, Kasım'dan Şubat'a kadar hamsi'yi AA gösteriyor. Buldukça affetmeyelim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Desene bu sene balığa doyacağız abi
Ynt: Balık Takvimi omer' Alıntı: Aralık'a kadar palamut, Kasım'dan Şubat'a kadar hamsi'yi AA gösteriyor. Buldukça affetmeyelim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Desene bu sene balığa doyacağız abi
Aozyildiz Yeni Uye Katılım 9 Eki 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 9 Eki 2012 #4 Ynt: Balık Takvimi Valla tam aradim sey. Paylasim icin tesekkur ederim