19.08.11 tarihinde, yani modelcilikte oldukca yeni olduğum dönemlerde (sanki şimdi coook usta oldum ya ) hazırladığım bir çalışmayı paylaşalım.
----------------------------------------------------------------
Görebildiğim kadarı ile "Ball Link Kontrollü" ve "Ball End Reamer kullanımı" ile ilgili bir konuya rastlamadım su ana kadar. Şayet var ise, admin arkadaşlar silebilirler
Bu başlık altında, gerek Trex 450 PRO toplarken üstad Türker arkadaşımdan ögrendiğim gerekse "Bob White" ait "Ball Link-01" videosunda işlenen "Ball Link" konusunu ele almaya çalıştım.
Gerek bu hobby yeni başladığım gerekse ilk video anlatımım oldugu için mutlaka hata yapmısımdır.:unsure: Hatalar için şimdiden kusura bakmayınız.
Video anlatımı sırasında kullandığım "Ball End Reamer" aletini Hobbking temin ettim.
Turnigy 4.7mm Ball End Reamer
Önce orjinal videoyu paylaşalım
Bu da benim çektiğim video
----------------------------------------------------------------
Görebildiğim kadarı ile "Ball Link Kontrollü" ve "Ball End Reamer kullanımı" ile ilgili bir konuya rastlamadım su ana kadar. Şayet var ise, admin arkadaşlar silebilirler
Bu başlık altında, gerek Trex 450 PRO toplarken üstad Türker arkadaşımdan ögrendiğim gerekse "Bob White" ait "Ball Link-01" videosunda işlenen "Ball Link" konusunu ele almaya çalıştım.
Gerek bu hobby yeni başladığım gerekse ilk video anlatımım oldugu için mutlaka hata yapmısımdır.:unsure: Hatalar için şimdiden kusura bakmayınız.
Video anlatımı sırasında kullandığım "Ball End Reamer" aletini Hobbking temin ettim.
Turnigy 4.7mm Ball End Reamer
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
[/url]
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Önce orjinal videoyu paylaşalım
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da benim çektiğim video
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol