bana servo ecs ve motorla ilgili yardımcı olurmusunuz ????

eskişehirli26

Yeni Uye
Merhaba modelcilikte yeni olduğum için pek bilgim yok.Ancak sizlere birkaç sorum olacak;Ben bir servo buldum ama bunun işime yarayıp yaramayacağını öğrenmek istiyorum.Servo şu linkte bir f-15 yapacağım sizce uçak için yeterlimidir birde motor ecs ve pervane seti buldum bunlar birbiriyle uyumlu mu 105/72 boylarındaki f-15 i uçurabilir mi bunlara cevap verirseniz sevinirim birde ben bataryadan servolara elektrik çekecek miyim yoksa direkt alıcıya mı bağlayacağım??? şimdiden cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim :saygilar:

bana servo ecs ve motorla ilgili yardımcı olurmusunuz ????

Ahmet model yapimi ve elektronik secimi ne yazik ki bu sekilde olmuyor. Simdi yasimiz ve heyecanimiz geregi hemen ilk model yapimi isine daha dogrusu hatasina dusenlerdensin ne yazik ki.

Sana tavsiyem hemen model yapimina baslamak yerine oncelikle simulator kumandasi alip, sim calismani ve bu sure zarfinda da temel bilgileri ogrenmeni tavsiye ederim ;)

Musait bir zamanda denenmis elektronik donanimi ve plani olan F15 paylasmaya calisirim. Evdeki PC de boyle bir dokuman var diye hatirliyorum.