M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 23 Ocak 2020 #1 Sevgiler abiler bu defa sakin sakin uçtum vallahi Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ömer Erkan, Kadir Kurt, Ali Yalçın ve 2 diğerleri
Sevgiler abiler bu defa sakin sakin uçtum vallahi Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Ocak 2020 #2 Murathanaksoz' Alıntı: Sevgiler abiler bu defa sakin sakin uçtum vallahi Genişletmek için tıkla ... Nasıl uçarsan uç, hepsi de sana yakışıyor Tepkiler: Murathanaksoz ve Türker Akgün
Murathanaksoz' Alıntı: Sevgiler abiler bu defa sakin sakin uçtum vallahi Genişletmek için tıkla ... Nasıl uçarsan uç, hepsi de sana yakışıyor
Deniz Tanrıverdi RcFanatik Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 3,081 Tepkime puanı 5,883 Yaş 54 İlgi Alanı Uçak 23 Ocak 2020 #3 Videoyu geri sarmak da çok güzel ve yaratıcılık dolu olmuş! Tepkiler: Türker Akgün ve Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 23 Ocak 2020 #4 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Nasıl uçarsan uç, hepsi de sana yakışıyor Genişletmek için tıkla ... Abi çok teşekkürler bu forumdan öğrendik her şeyi =) Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Nasıl uçarsan uç, hepsi de sana yakışıyor Genişletmek için tıkla ... Abi çok teşekkürler bu forumdan öğrendik her şeyi =)
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 23 Ocak 2020 #5 Deniz Tanrıverdi' Alıntı: Videoyu geri sarmak da çok güzel ve yaratıcılık dolu olmuş! Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler bu stil videolarda daha güzel göründüğünü düşünüyorum tersin Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Deniz Tanrıverdi' Alıntı: Videoyu geri sarmak da çok güzel ve yaratıcılık dolu olmuş! Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler bu stil videolarda daha güzel göründüğünü düşünüyorum tersin
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,590 Tepkime puanı 6,187 Yaş 67 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 24 Ocak 2020 #6 Böylesi daha iyi, rahatlatıyor insanı. ? Zaten görüntünün çok hızlı değişmesi hem ruh hem gözler için de zararlı değil mi?...
Böylesi daha iyi, rahatlatıyor insanı. ? Zaten görüntünün çok hızlı değişmesi hem ruh hem gözler için de zararlı değil mi?...