Video Bir uçakçının ilk günleri...

Valla içim gitti videoları görünce. Çift motorlunun kalkışında gerçekten ilkmiş gibi heyecanlandım. Ama Taylocraft'ı bir yakından göremedik. :( Çünkü kendisi benim de çok sevdiğim bir uçaktır. Ve aynı great Planes kitinden bende de var. Hatta onun için özel aldığım 30'luk OS 4 zamanlı motoru da var. Muhtemelen alım tarihi sizinkinden eskidir. Birlikte kuzu kuzu yatıyorlar hala. :embarras:
 
Ekip sağlammış, muhabbetler bile yeter. :thumbup:

Şubeler falan değişmiş belki ama ekip hala bizim tanıdığımız kadarıyla yerinde neyseki. :yuppi: :yuppi:

O zamanlar Mehmet abi ve RCKolik olsaymış fenomen olurmuşsunuz. :laugh:

Ama Sümer abide çağın koşullarında hiç fena iş çıkartmamış doğrusu, ellerinize sağlık. :RCKolik:
 
Ama Taylocraft'ı bir yakından göremedik. :( Çünkü kendisi benim de çok sevdiğim bir uçaktır. Ve aynı great Planes kitinden bende de var. Hatta onun için özel aldığım 30'luk OS 4 zamanlı motoru da var. Muhtemelen alım tarihi sizinkinden eskidir. Birlikte kuzu kuzu yatıyorlar hala. :embarras:

Taylorcraft inşaatımı tüm detayıyla modelci.net forumunda paylaşmıştım, belki oradan hatırlarsınız. Birkaç foto bulabilirsem paylaşırım.

Kkiti ve motoru kaça satarsınız? :)
 
Lafı geçmişken birkaç foto ekleyivereyim :)

modeli komple beyaz oratex ile kaplayıp akrilik oto boyalarıyla boyamıştım. Southwest havayollarının turuncu mavi kırmızı renkleri çok hoşuma gittiği için o renklerde ve benzer bir şema ile boyamıştım. (Boyalı halinden fotoğraf bulamadım henüz, bulursam paylaşırım)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
I-ıh!... O zamanlar ne heyecanla beklemiştim gelmelerini. Şimdi de onlar beklesin bakalım tezgaha çıkacağı günleri! ;)

Olmaz öyle :) bu kış projesi olsun bari. Panter sona yaklaşıyor, sonrasında ben kendimi nadasa bırakacağım. Yeni bir inşaat projesi lazım foruma :thumbup: