Arkadaşlar o bu şu sorun derken ayları bulan sabırlı bekleyişimin sonunda artık güzel bir mikro helim oldu. Kuyruk ayarlarını da dışarıda yapmam mümkün olmadığı için ev içerisinde en ideal sonuca ulaşana kadar denedim ve şimdilik iyi gözüküyor. Evet belki ikon üniteli, kurtarma ve self level özelliğe sahip ilk Blade 180'i ben toplamadım ama sanırım AT9 kumanda ile uçan tek kişiyim Türkiye'de
Bu gece hevesle ıdle 3 te testlerimi yapıp videoya alarak bir maiden formatı yapmaya çalıştım. Gönül isterdi ki günlük güneşlik havada dışarıda çimenlik düz bir alanda maiden yapabileyim ama şimdilik böyle müsait oldu. Üstüne bir de farklı kanat ve kanopi kombinasyonuyla pozlar verdi kendisi.
Makyajı ve upgrade parçaları cepime bayağı zarar veren Blade imi sizlere sunmanın zevkini yaşıyorum. Umarım daha güzel videolarla yine burada paylaşımlarımı yaparım. 
Bu gece hevesle ıdle 3 te testlerimi yapıp videoya alarak bir maiden formatı yapmaya çalıştım. Gönül isterdi ki günlük güneşlik havada dışarıda çimenlik düz bir alanda maiden yapabileyim ama şimdilik böyle müsait oldu. Üstüne bir de farklı kanat ve kanopi kombinasyonuyla pozlar verdi kendisi.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol