www.bilimselyuzme.com

Video Bu Sefer Operasyon Başarılı :)

İlgi Alanı
Uçak
Merhaba. Hayırlı günler. Dün havanında güzel olma sebebi ile, bu fırsatı kaçırmadan, 2. tek uçuşumu yaptım. Çok mutluyum, çünkü modeli kondurmayı da başardım. Gram rüzgar yoktu. Birde geçen ki uçuşumda, pervanem kırılmıştı. Sonra yeniden sipariş verdim. Ama ne mucizedir ki, çok az büyük geldi, pervane. Bende her ne olursa olsun, gözü karartıp, uçma riskini göze aldım.:) Sonuç olarak çok keyifli bir başarılı uçuş oldu. Havada neredeyse, 7-8 dakika uçtum. Pervaneyi soracak olursanız . Çok kalın bir yapısı var, yani kırılması epeyce bir zor maddeden. Şimdide de biraz görsel ve videolara geçelim%p
---

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

---
Uçuş öncesi hazırlık
---
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
---
Ve uçuşa hazırız
---
Herkese kırımsız uçuşlar dilerim. Allah`a emanet olun.:saygilar:

Merhaba. Hayırlı günler. Dün havanında güzel olma sebebi ile, bu fırsatı kaçırmadan, 2. tek uçuşumu yaptım. Çok mutluyum, çünkü modeli kondurmayı da başardım. Gram rüzgar yoktu. Birde geçen ki uçuşumda, pervanem kırılmıştı. Sonra yeniden sipariş verdim. Ama ne mucizedir ki, çok az büyük geldi, pervane. Bende her ne olursa olsun, gözü karartıp, uçma riskini göze aldım.:) Sonuç olarak çok keyifli bir başarılı uçuş oldu. Havada neredeyse, 7-8 dakika uçtum. Pervaneyi soracak olursanız . Çok kalın bir yapısı var, yani kırılması epeyce bir zor maddeden. Şimdide de biraz görsel ve videolara geçelim%p
---

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

---
Uçuş öncesi hazırlık
---
---
Ve uçuşa hazırız
---
Herkese kırımsız uçuşlar dilerim. Allah`a emanet olun.:saygilar:
Çok güzel stabil bir uçuşu var.Elinize emeğine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: Cihad GÖKTAŞ
@Erdoğan Ekşioğlu , Abim çok sağolun, teşekkür ederim. Ama birde şöyle bir soru işareti vardı düşüncemde, uçmadan önce, pervane çok az büyüktü, başlıkta da belirtiğim gibi, ama bu uçtuğum pervane ile daha da stabil uçtu.:) En hoşuma giden de, hava da iken, dönüş manevraları yapmak.:yuppi: