Bunları nerede kullanabilirim?

Vay kimler gelmiş kimler :yuppi: Özlemişiz kendisini :heartxf: Gelirken eli boş da gelmemiş maşallah :thumbup:
Bu arada ben mi yanlış hatırlıyorum. Aylar önce bu çift motorlu modeli yapacağını zaten bizimle paylaşmamış mıydın @Özgür Evren Varol kardeşim ? :rolleyes:

Ben de sizleri özledim sayın Adminim :)

Bu modeli yapma isteğimin/planımın en azından bir 10 senesi vardır :) 2009 yılında Taplet’ten Hurricane ile birlikte Brian Taylor’un Bf 109 F planını ve Bob Holman’dan da lazer kesim “short kit”ini almıştım. O zamanlar niyetim bir adet F versiyonu inşa etmek ve gövdesinin kalıbını almaktı. Böylece istediğim zaman yeni bir gövde yapabilirim diye düşünüyordum. Bundaki amacım da istediğim zaman bir PSS yamaç planörü yapabilmek istediğim zaman da iki gövdeyi bir araya getirerek bu pek sevdiğim minik tayyarenin Z, yani Zwilling versiyonunu yapabilmekti. Zaman içerisinde her daim aklımda olmasına rağmen bir türlü başlamak kısmet olmamıştı. Bunca zamandır aklımda olduğu için de bazen denk gelince lafını etmişimdir elbet :)

Son birkaç senedir de hem çok motorlu modelleri hem de nitro 4 zamanlı motorlarımı fazlasıyla özlediğimi farkettim. 262nin tasarımı ile uğraşırken de uzun zamandır çift motorlu bir warbird uçurmadığım için arada pratik yapmam gerektiğini düşünüyordum, Messerschmit Bf 110 mu yapsam acaba diye düşünürken buna kaydım. Üretim yöntemi olarak da 3D baskı kalıplarla kompozit olarak yaparım (en azından gövdeyi) böylece büyük Me-262 için planladığım bu yöntem için de deneme ve tecrübe kazanma şansım olur dedim. Kanat için henüz kesin karar vermedim, klasik dahta inşaat da olabilir kompozit de olabilir... İşin aslı motorlar tahminimden çabuk geldi elime, ocak başında sipariş vermiştim ve yaz sonu gibi bekliyordum. Şimdilik sadece öpme okşama evresi :) elimde ne yakıt var ne buji, istesem de çalıştıramam zaten :)