Burdur 19.07.2015
Evrim SUTEL' Alıntı:
Burdurda olsaydim kesin arkadas olurdum her ne kadar su sira sadece havada hover az ıleri az geri yapiyor olsamda,
Burdurda siz haric varmi modelci hocam ?
Burdur'da olmanıza gerek yok Evrim Bey

, biz burada , somut olarak olamasa da sanal olarak gönülden arkadaş oluyoruz zaten , hoverler devam ediyorsa , çok zaman kalmamış demektir , ancak simülasyon ile sürekli pratik yapmalısınız , alan turuna ilk çıkış , aslında çoktan civciv tüylerini atmış , kanatları olgunlaşmış , sadece ilk harekete cesaret toplayıp uçması gereken bir yavru kuşun uçuşunu andırıyor , tek gereken biraz daha cesaretli ve soğukkanlı olmak , gerisi inanın zaten geliveriyormuş...Ancak ben bunları yazarken , şu alt bilgiyi vermeyi unutursam yanlış olur , simülatör dongle'dan mı , bilgisayarımın eskiliğinden mi , ya da kumandam mı bozuldu bilemiyorum , son 10 aydır simülasyon yapamıyorum , onun yerine canlı simülasyon 922 ile çok defalar düşe kalka uçuş yaptım.Bana öğretti resmen uçmayı ve ona o kadar alışmış olmalıyım ki , 450 ilk alan turumun heyecanı bile çabucak geçti , sizin model biraz daha büyük ve bence daha da stabil bir uçuşu var , siz daha da kolay geçersiniz gibime geliyor.
Burası malesef küçük bir il , helikopter modelcisi olarak sadece ben yapıyorum artık, ve bir de yanımda yetiştirmeye çalıştığım Ömer kardeşim var.Uçakcı ve arabacı birkaç modelci arkadaşımız daha var , ancak biz yanlız öğrenip uçmaya çalışıyoruz , ama pes etmedik çünkü arkamızda kocaman bir RCkolik desteği vardı

, sağolsunlar , forumdaki aktif olan her arkadaşımın , öyle ya da böyle , çorbada tuzu mutlaka oldu.Bu sebeple kendinizi yanlız hissetmeyin , bize bakın , biz gibi çabalayan diğer arkadaşlarımıza bakın , o zaman istek ve hevesiniz kırılmadan , devam edeceğinize canı gönülden inanıyorum...
Can Sismaneli' Alıntı:
Hakan abi, tebrik ederim çok güzel uçuşlar yapmışsınız, keyifle izledim hepsini

Böyle güzel alan turlarını, ilerde scale fuselage ile izlemek çok daha keyifli olacak.

Kırımsız uçuşlar dilerim abi.
Çok teşekkür ederim Can

, alan turları oturmaya başladı , sırada nose in , left side in , right side in hoverler geliyor , simülasyonda yapıyorduk ama gerçekte de yapabilmek çok iyi olacak , scale body'yi giydirince , model havada manken gibi süzülmeli ve kıyafetini her yönden son derece estetik pozlarla gösterebilmeli değil mi....