CANLI YAYIN : Bugün Saat 21:30 - 3D Baskı kalıp ile cam elyafı epoksi kompozit parça üretimi - Kalıp Açılışı

Katılım
30 Kas 2014
Mesajlar
4,645
Tepkime puanı
20,046
Yaş
47
Konum
Wallingford / İngiltere
İlgi Alanı
Uçak
Yapılan teknik değerlendirmeler sonucunda kalıbı bu akşam Türkiye saatiyle 21:30 'da açmaya karar verdik :RCKolik::thumbup: (korkunun ecele faydası yok :p;D)

Canlı yayın linki:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


EDIT:
You tube panelimide canlı yayın için kontroller yaparken farkettim ki konudaki ilk canlı yayını tam iki sene önce aynı gün için planlamışız! istesek denk getiremeyeceğimiz bir tesadüf oldu bu :thumbup::RCKolik:

Merhaba arkadaşlar, bir süredir aklımızda olan ama yoğunluktan bir türlü el atamadığım bu konunun adını koyup çalışmalara başlamış olmak adına bu PErşembe günü (28 Haziran 2018) Türkiye saati ile 22:00 da serinin ilk videosu olacak olan "Canlı Yayın" ile karşınızda olmayı planlıyorum.
 
Dün akşam yayına katılan katılamayan herkese teşekkürler :) sonuç deneme parçası için pek iyi olmasa da hem epey öğretici oldu hem de gayet keyifli bir zaman geçirdim sizlerle :thumbup::RCKolik: Canlı yayınları özlemişim :) Devamını da getiririz umarım. :saygilar:
Valla biz de özlemişiz kardeşim :thumbup: O kalıbın inadını senle beraber canlı canlı yenmek bizim için de büyük bir keyifdi :heartxf:

Bizleri evinde misafir ettiğin için tekrar teşekkür ederiz :) En kısa sürede yeni kalıp açılımında beraber olmak dileğiyle :D
 
Valla ekran karşısında ter döktük resmen. Çatur çutur içimiz bir garip oldu. :) Çok keyifliydi, yalnız heli palinin böyle bir konuya alet edilmesini etik olarak uygun bulmadığımı belirtmem gerekiyor. :lollol: :lollol:
Valla ya , getti güzelim 325 pal.Evren üstadıma diyem de, bir dahakine ayakkabı keratası , levye falan kullansın yav ;D