- İlgi Alanı
- Multikopter
Geçtiğimiz Mayıs ayında aldığım Trex 700e pro dfc hv süper combo yu gayet güzel kurup setuplarinida yaptıktan sonra esc ayarlarını yaptım. Kafa turu Idle 2 de 2200 rpm. Hersey gayet normal.
Sonrasında esc datalarini kontrol ettiğimizde sıcaklığın 80-90 derecelere geldiğini gördük. Soft cut off 100 dereceleri geçtikten sonra devreye girip esc yi yanmaya karşı koruyor.
8 - 10 uçuş Sonrasında havada tik tak yaptıktan Sonra Idle 2 den ıdle 1 e aldığım gibi esc havada yandı ve Alev aldı. (Normalde soft cut off ayarli olmadisina ragmen).Neyseki Scorpion becguard devreye girip Helikopteri indirmeme fırsat tanıdı. (Yani parasini çıkardı).
Neyse sadede gelelim. Esc yandı ve benim Garantisinden haberim yoktu. Sağolsun İlker abi ve Erhan in bilgilendirmesi ile yanmış esc nin fotolarini çektik ve mail atmak için ilk adımı attık.
Sonra servis formunu doldurduk ve Cevap gelmesini bekledik. Ama gelmedi
. Bende diğer yetkili kisilere mail attim ve çabam sonuç verdi. Servis Formu .paypal çıktısı, order Çıktısı ve Kül olmuş esc yi castle la gönderdik.
castle fabrikasına vardiktan 2 gün sonra yenisini kargo ettiler.ve bugün elime ulaştı. Yaklaşık 3 hafta da . Resimleri asagida paylaşıyorum.
Servis Formu dolduracaginiz Bölüm.
http://www.castlecreations.com/support/repairs.html
Yanmış esc
Yeni esc

Sonrasında esc datalarini kontrol ettiğimizde sıcaklığın 80-90 derecelere geldiğini gördük. Soft cut off 100 dereceleri geçtikten sonra devreye girip esc yi yanmaya karşı koruyor.
8 - 10 uçuş Sonrasında havada tik tak yaptıktan Sonra Idle 2 den ıdle 1 e aldığım gibi esc havada yandı ve Alev aldı. (Normalde soft cut off ayarli olmadisina ragmen).Neyseki Scorpion becguard devreye girip Helikopteri indirmeme fırsat tanıdı. (Yani parasini çıkardı).
Neyse sadede gelelim. Esc yandı ve benim Garantisinden haberim yoktu. Sağolsun İlker abi ve Erhan in bilgilendirmesi ile yanmış esc nin fotolarini çektik ve mail atmak için ilk adımı attık.
Sonra servis formunu doldurduk ve Cevap gelmesini bekledik. Ama gelmedi
castle fabrikasına vardiktan 2 gün sonra yenisini kargo ettiler.ve bugün elime ulaştı. Yaklaşık 3 hafta da . Resimleri asagida paylaşıyorum.
Servis Formu dolduracaginiz Bölüm.
http://www.castlecreations.com/support/repairs.html
Yanmış esc
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yeni esc