Cheerson mi Hubsan H107D FPV mi ?

E-Drone

QUADRO
Katılım
24 Kas 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Selamlar

İkinci Banggood siparişimi vermek üzereyim ama sanırım biraz kararsız kaldım ve yardıma ihtiyacım var.
İlk siparişim henüz gelmedi ama gelecek olan Cheerson Cx-10 mini drone'nin yetersiz kalacağı hissiyatına kapılarak ürün araştırmaya başladım.

Aşağıdaki 2 ürün arasında kararsız kaldım

1. Cheerson CX-30S FPV


Bu ürün özellik ve fiyat olarak gayet iyi görünüyor. Fakat forumda bu cihaz için Mehmet Bey'in açtığı ( )konu başlığındaki kısa kontrol mesafesi benimde kafamı karıştırdı. 30mt yeterli değil gibi geliyor.

2. Hubsan H107D FPV X4


Bu ürünü oldukça inceledim kontrol mesafesi 100 mt olması gayet iyi fakat 100$ üzeri fiyatı PTT ile gelmesi halinde bile gümrüğe takılıp takılmayacağı konusunda tereddüt ediyorum.

Konu hakkıında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
Cheerson CX-30S FPV Mi ? Hubsan H107D FPV mi ?

Erkan,

Her ne kadar sorduğun ürünleri birebir kullanmamış olsam da, bu ürünlerin şu an sipariş verdiğin CX-10 pek de bir farklarının olduğunu düşünmüyorum. Belki az biraz daha büyük oldukları için CX-10 uçamadığı çok hafif rüzgarda dışarıda kullanabilirsin o kadar. Bunlarda aşırılı rüzgarlarda uçabilecek modeller değiller.

Ama farklı bir model olması adına CX'in Wifi olmayn şu ucuz modelini deneyebilirsin. Bu modelden sonra artık zaten Quadro olarak kendi Quadronu toplama zamanı çoktan gelmiş olacak diye düşünüyorum.

 
Cheerson mi Hubsan H107D FPV mi ?

Selam Mehmet

Öncelikle Önerin için teşekkür ederim. %p
Aslında benim kafamda FPV uçuşları biraz daha baskın olduğu için ister istemez FPV uçuşu yapabileceğim modellere ilgim biraz daha fazla oluyor. ( Zaten kendi toplayacağım Quadro kesinlikle FPV action kullanımına uygun olacak :) )
Birde yeni başlayan birisi olarak FPV ile başlamanın yön duygumu daha hızlı kazanacağımı düşünüyorum.