Clubrcde de konu açtım.isteyen ordan da takip edebilir.ulaşım yolları fln orada mevcut.
Merhaba arkadaşlar,bu buluşma işleri havanın uygun olmaması nedeniyle Ankara'da pek yapamamıştık.Küçük gruplar halinde uygun olanların kendi arasında buluştugunu duyuyorduk.Havalar da ısındığı için ve havanına cumartesi meteoroloji tahminlerine göre iyi oldugu için bu konuyu açıyorum.Buluşmanın 20.04.2013 Cumartesi günü öğleden sonra olmasını planlıyoruz.Uygun olan arkadaşların katılım hakkında bilgimiz olması için konunun altına katılcaklarını beyan ederlerse listeye ekleriz.
Yeri bilmeyenler için:
*mekan kırmızı yuvarlakla ve sarı baloncukla işaretlenmiş yerdir.bilmeyenler için.
Hava durumu:Meteorolojide yağış görünmüyor.Kuvvetli rüzgar da görünmüyor.İnş. tahminler doğru olur diyorum.
*******LİSTE********
1-İsmet ERİNÇ SALMAN
2-Sinan Kaan SÜMER
3-İmran AKAN
4-Volkan Kılıçaslan
5-Mehmet Aksay(Belki katılacak)
6-Seçkin Bey
7-Ömerhan Seymen(namı diğer zm) (belki diyor emme zannımca gelir )
8-Cem Bey
9-Ali Salih AK
10-Barış ALTUN
Merhaba arkadaşlar,bu buluşma işleri havanın uygun olmaması nedeniyle Ankara'da pek yapamamıştık.Küçük gruplar halinde uygun olanların kendi arasında buluştugunu duyuyorduk.Havalar da ısındığı için ve havanına cumartesi meteoroloji tahminlerine göre iyi oldugu için bu konuyu açıyorum.Buluşmanın 20.04.2013 Cumartesi günü öğleden sonra olmasını planlıyoruz.Uygun olan arkadaşların katılım hakkında bilgimiz olması için konunun altına katılcaklarını beyan ederlerse listeye ekleriz.
Yeri bilmeyenler için:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
*mekan kırmızı yuvarlakla ve sarı baloncukla işaretlenmiş yerdir.bilmeyenler için.
Hava durumu:Meteorolojide yağış görünmüyor.Kuvvetli rüzgar da görünmüyor.İnş. tahminler doğru olur diyorum.
*******LİSTE********
1-İsmet ERİNÇ SALMAN
2-Sinan Kaan SÜMER
3-İmran AKAN
4-Volkan Kılıçaslan
5-Mehmet Aksay(Belki katılacak)
6-Seçkin Bey
7-Ömerhan Seymen(namı diğer zm) (belki diyor emme zannımca gelir )
8-Cem Bey
9-Ali Salih AK
10-Barış ALTUN