Djı phantom YARDIM

onetouch

Yeni Uye
Katılım
20 May 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Öncelikle herkeze iyi geceler :halay: Gecenin 3: 45 si suan ben işteyim :evil:

Bi arkadaşım phantomunu bana verdi ne iyi arkadaş demi :laugh:

Zaten uzun zamandır takip ediyordum bu ürünü benim için en kolay uçurulucak bi alet olarak görüyordum ama öle değilmiş 2 gündür uğraşmalarımdan sonra anladım

öncelikle kumandanın solunda off cl hl düğmesi var sağında ise gps attı ve attı düğmesi var.

gaz aşağıda bazı kumandalarda ortada duruyor gördüğüm..

Simdi youtube den videolar seyrediyorum phantoma gaz veriyolar ve düm düz yükseliyor..Ben ise gaz verdiğimde ya sağa ya sola yada pervane üstü kendi atıyor bu bir..
Kumanda off ta gps acık youtube de izliyorum havada phantom asılı kalıyor..Ben aynısını yaptığımda phantom gene başka yöne gidiyor..
Daha uzatmayım bi sürü sorum var aslında ..Sıkıntı nerede acaba yazılım güncelleme deneliyor naza v2 programını yükleyip programı yükledim ama usb den phantom bilg.gözükmüyor.windos 7 sürücü bulunmadı diye uyarı veriyor.
Bilmedigim için soruyorum bu aleti yerden kaldırdığımızda havada durmasımı gerekiyor yoksa kendi kendine bir yere sürüklenme eğiliminde bulunuyormu.Sıkıntı bendemi
 
Djı phantom YARDIM

Merhaba, söylediğiniz gibi alet yükseldikten sonra sabit kalması lazım, kalkış yapmadan önce ledlerin tamamının yeşil yanması lazım, havada sabit kalabilmesi için GPS sinyanilinin güçlü olması lazım, kalkarken çok fazla tepki veriyorsa (yani sağa sola fazla kaçıyorsa) ayarları bozulmuştur. Eğerki üzerinde kamera yada başka bir ekipman varsa modelin dengesini bozmuş olabilir, bu sebepten dolayıda sağa sola kaçıyor olabilir. Elinizdeki model uçan modeller içerisinde uçurması en basit modeldir.