Duble Goblin Speed

İlker Sönmez

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.drilkersonmez.com
İlgi Alanı
Heli
İki tane goblin speed aynı anda havada , fazla söze gerek yok...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Duble Goblin Speed

Kameraman kardeşimizin bir ara hangisini çekeceğini bilememiş doğal olarak :laugh:

Helilere de SMOKE takmaya başladılar artık. Uçak kadar olmasa da güzel oluyor bence :thumbup:

Duble Goblin Speed

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kameraman kardeşimizin bir ara hangisini çekeceğini bilememiş doğal olarak :laugh::

:lollol: hakkikaten Mehmet Abi :D

Gercekten muthisler inanilmaz begendim, ozellikle sari olanın landing'ini nedense cok beğendim.

Yanliz bu hareketlerin bir kısmını bende 922 ile yapiyorum (saga sola carpmayim diye ugrasirken :lollol: )

Duble Goblin Speed

bu smoke dan hiç bir yerden bulamadım. bulunmaz nimet galiba....

Ynt: Duble Goblin Speed

arkadaslar bu smoke degil aslen :) ucaklardaki smoke sistem bildiginiz gibi egzozun icine damlatilan isininca buharlasan bir sivi , ve bunu egzoza yollayan bir sistemden olusuyor , burdakiler (youtubeta yapikisi var) kutlamalarda vs kullanilan birsey toz boya gibi dagiliyor . kiz kaciran gibi dusunun

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Duble Goblin Speed

Hobbykingde satılıyor. Gaz bombasıyla aynı mantık :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Duble Goblin Speed

DenizSERT' Alıntı:
Hobbykingde satılıyor. Gaz bombasıyla aynı mantık :)

usa deposu diyor türkiyeye gönderilmiyor. sigara gibi yandıkça duman çıkarıyor galiba.

Duble Goblin Speed

Dur bakalım şu boyama işini bir öğrenim sonra duman aleti nasıl yapılır onu öğreniriz :) Malum model 1 gün uçup 10 gün yattığı için devamlı uğraşacak bir şeyler gerekiyor.

Duble Goblin Speed

02:40'da model mermi gibi yere çakılırken nasıl bir güçtür ki hiçbirşey yokmuş gibi durup ters yönde uçuşuna devam ediyor, korkunç bir güç. :eek:

Mesut AKIN' Alıntı:
arkadaslar bu smoke degil aslen :) ucaklardaki smoke sistem bildiginiz gibi egzozun icine damlatilan isininca buharlasan bir sivi , ve bunu egzoza yollayan bir sistemden olusuyor , burdakiler (youtubeta yapikisi var) kutlamalarda vs kullanilan birsey toz boya gibi dagiliyor . kiz kaciran gibi dusunun

Haklısın üstad, ben smoke deyip geçtim ama Deniz'in de dediği gibi HK'da satılan bildiğimiz çakmakla yanan ve duman çıkaran bir şeymiş.

Ama Erhan'nın da dediği şu an sadece USA deposunda var :-\

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu da ateşleme sistemi :

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bunun evdeki malzemelerle yapilisini anlatan vidyolar var youtubta Mehmet abi :)

gecen sene bi ara merak edip arastirmistim

Mesut AKIN' Alıntı:
bunun evdeki malzemelerle yapilisini anlatan vidyolar var youtubta Mehmet abi :)

gecen sene bi ara merak edip arastirmistim
Ya üstad bak bu bilgiyi paylaşarak bizlere iş çıkarıyorsun ama :laugh: :D

Duble Goblin Speed

Polisin birinden isteyek yav :)

Duble Goblin Speed

Duble Goblin Speed

Havva'ya söyliyim de bunlardan bikaç paket yapsın bize. O kadar kimya okumuş bize de bir faydası olsun bari. :lollol: :lol: