Sevgili modelci dostlar, oğlum Osmanın 11 mayıs c.tesi günü düğünü olacak inşallah, tüm komuk ailesi davetlidir.
hayırlı olsun.omur boyu mutluluklar.Mehmet Kucuksari' Alıntı:Abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Haftaya ne yazık ki Ankara'da olacağım Gelmek isteyen arkadaşlar için dügün yeri ve saati hakkında bilgi verebilir misin abi.
Haftaya Ankara'dayım ama Heliport için vaktim olur mu bilmiyorum henüz Vakit bulursam mutlaka sana da alo derim. Olmadı her sonraki gelişte artık. Nasıl olsa Eylül kadar 2 haftada bir Ankara'da olacağımİ.ERİNÇ SALMAN' Alıntı:*mehmet abi beni görmeyi unutma Ankara ya gelince.
Naptın Ertuğrul daha kaç yaşındasın sen Sırada biz varızErtuğrul Bakır' Alıntı:Abim Allah Mutlu Mesut Etsin Darısı Bize
Osman kardeşimize bir ömür mutluluklar...arslan mert' Alıntı:Sevgili modelci dostlar, oğlum Osmanın 11 mayıs c.tesi günü düğünü olacak inşallah, tüm komuk ailesi davetlidir.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Naptın Ertuğrul daha kaç yaşındasın sen Sırada biz varızErtuğrul Bakır' Alıntı:Abim Allah Mutlu Mesut Etsin Darısı Bize