[Duyuru]: A Kalite YENI RCKOLIK Tişört Siparis Listesi-2

Ana Tasarım Listesi;
1- Akay Gülmersin // 1 adet (L) -- Isimli, ( ** 1 adet (L)-- İsimsiz = İptal ** ) // Adres :Var ll Odeme : Yapıldı

Tasarım-2 Listesi;
1- Akay Gülmersin // ( 1 adet (L) -- Isimli = ** Düzeltme ** ) // Adres :Var ll Odeme : Yapıldı

Yukarıdaki şekilde düzelte bilirmisiniz. (Ödemesini bu şekilde gerçekleştirdim)

Listelerimiz güncellenmiş olup, Sipariş ve ÖDEMELER devam etmektedir.

Odeme Yapan TOPLAM : 9 Kişi

NOT: Daha önce sipariş veren arkadaşlar, şayet aksini belirtmemişlerse, bize daha önce bildirmiş oldukları adres bilgileri kullanılacaktır, bilginize :saygilar:

Herkese selamlar... Bazı sıkıntılardan dolayı çok aktif olamadım, dolayısıyla ilk siparişi kaçırmıştım. O yüzden bunu da kaçırmamak ve takımın bir parçası olduğumun nişanesi olarak ; 1 adet L ve isimli olarak Tasarım-2 'den talep ediyorum.. Saygılar...

Takımın parçaları ana tasarım giyer buluşmalarda :)

Biz diğer tasarım da güzel, yazık olmasın bi de ondan olsun niyetiyle girdik, herkes döndü tasarım ikiye... Bi dolu yazıyı boşa yazdık ona üzüldüm.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Takımın parçaları ana tasarım giyer buluşmalarda :)

Biz diğer tasarım da güzel, yazık olmasın bi de ondan olsun niyetiyle girdik, herkes döndü tasarım ikiye... Bi dolu yazıyı boşa yazdık ona üzüldüm.

Bunun böyle olacağını tahmin ettiğimiz için zaten ILK siparişte TEK Tasarım ile yola devam edelim demiştik...

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bunun böyle olacağını tahmin ettiğimiz için zaten ILK siparişte TEK Tasarım ile yola devam edelim demiştik...

İki görüş;

* İlk yola çıkarken seçenek sunmayıp, tek tasarım ile yola çıkmak...
* İkinci dalga ortaya çıktığında, ikincil bir tasarım için üretim olmayacağını, bu konuda liste toplanmamasını söylemek...

Ki Tasarım-2 için sipariş veren arkadaşlara bakıldığında, 15 kişiden sadece 4 tanesi (Ali Yörük, Gökhan Cünlü, Aytekin Aşantayrul, Fatih Başaran) ana tasarım bir tshirte sahip olmayıp (/olmayacak olup) Tasarım-2 tercih eden/sipariş veren arkadaşlar. Geri kalan 11 kişinin zaten ana tasarım bir tshirtü var.

Demek ki aynı tasarım için çok da bir talep yokmuş henüz ama ikincil bir tasarım için bir istek var. Yapılır, yapılmaz saygı duyarız.. Ama topu topu 4 arkadaşın "tercihi", 15 kişinin tamamına mal ediliyor, o kısmını göz ardı etmeyelim. Onların büyük bölümünün zaten var ana tasarımı :saygilar:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Demek ki aynı tasarım için çok da bir talep yokmuş henüz ama ikincil bir tasarım için bir istek var. Yapılır, yapılmaz saygı duyarız.. Ama topu topu 4 arkadaşın "tercihi", 15 kişinin tamamına mal ediliyor, o kısmını göz ardı etmeyelim. Onların büyük bölümünün zaten var ana tasarımı :saygilar:
Mal edilen bir şey yok, sadece bir durum tespitin paylaşılması söz konusu, o kadar :saygilar:

Ben de öyle yaptım zaten abi, sadece 4 yeni arkadaş var ana tasarımdan sapıp, tasarım-2 yoluna giden. Bu da bi durum tespiti :)

:saygilar: abii ana tasarim olursa da sikinti olmazz benim icin rc kolik yazsin yeterr :RCKolik:

Rasim Öztürk' Alıntı:
İki görüş;

* İlk yola çıkarken seçenek sunmayıp, tek tasarım ile yola çıkmak...
* İkinci dalga ortaya çıktığında, ikincil bir tasarım için üretim olmayacağını, bu konuda liste toplanmamasını söylemek...

Ki Tasarım-2 için sipariş veren arkadaşlara bakıldığında, 15 kişiden sadece 4 tanesi (Ali Yörük, Gökhan Cünlü, Aytekin Aşantayrul, Fatih Başaran) ana tasarım bir tshirte sahip olmayıp (/olmayacak olup) Tasarım-2 tercih eden/sipariş veren arkadaşlar. Geri kalan 11 kişinin zaten ana tasarım bir tshirtü var.

Rasim bey zevkler ve renkler tartışılmaz. tasarım 2 daha çok hoşuma gitti ve değiştirerek tasarım 2 yi istedim bukadar sıkıntı olacak ve yaratacak ne vardı anlamadım? sizin demek istediğinizide gayet iyi anladım üstü kapalı bir şekilde bize ve topluma uyun ve aynı giyinin diyorsunuz eywallah haklısınız ayrıca dediğiniz gibi evet biz yeni katıldık aranıza ben benden büyükleri abim küçükleride kardeşim gibi gördüm ve saygı çerçevesi içerisinde yaklaştım o yorumunuzdan anladığım kadarı ile askeriye mantığı var devrecilik gibi mesela? neyse uzatmaya gerek yok mehmet abi senden ricam ana tasarıma yaz beni kimse rahatsızlık duymasın :saygilar:

Aytekin AŞANTAYRUL' Alıntı:
Rasim bey zevkler ve renkler tartışılmaz. tasarım 2 daha çok hoşuma gitti ve değiştirerek tasarım 2 yi istedim bukadar sıkıntı olacak ve yaratacak ne vardı anlamadım? sizin demek istediğinizide gayet iyi anladım üstü kapalı bir şekilde bize ve topluma uyun ve aynı giyinin diyorsunuz eywallah haklısınız ayrıca dediğiniz gibi evet biz yeni katıldık aranıza ben benden büyükleri abim küçükleride kardeşim gibi gördüm ve saygı çerçevesi içerisinde yaklaştım o yorumunuzdan anladığım kadarı ile askeriye mantığı var devrecilik gibi mesela? neyse uzatmaya gerek yok mehmet abi senden ricam ana tasarıma yaz beni kimse rahatsızlık duymasın :saygilar:
Aytekin, bence konuyu biraz yanlış anlamışsın. Kaldı ki ilk mesajda "Tasarım Seçimi" konusunu vurgulamış ve isteyene direk TASARIM-2 seçme hakkı vermiştik.

** Hayır kardeşim, ben ilk defa tshirt alıyorum ve "Tasarım-2" olsun diyen arkadaşlar olursa da, saygı duyar yine" Tasarım-2" listesine ekleriz.

Bu durumda senin bu tercihi yapmanda bizler için herhangi bir sakınca yok.

Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım. KAŞ yapalım derken GÖZ çıkarmayalım. Güzel bir şey yapmak için hep beraber yola çıktık, ağzımızın tadı kaçmasın :saygilar:

İlk mesaja gerek yok Mehmet abi, arkadaşın alıntı yaptığı mesajım sakin kafayla okunursa, orda benim o arkadaşlara bir suçlama yönelttiğim yok.

Mehmet abi "bunun böyle olacağını biliyorduk" dedi. Ben de "hayır abi listeleri incelersek öyle değil, tasarım-2 isteyen kişilerin büyük çoğunluğu zaten ana tasarımı da aldı" dedim. Olay bundan ibaret :saygilar:

Sıkıntı yaratmak... Askeriye... Devrecilik... Üstü kapalı imalar... Rahatsızlık duymak... :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aytekin, bence konuyu biraz yanlış anlamışsın. Kaldı ki ilk mesajda "Tasarım Seçimi" konusunu vurgulamış ve isteyene direk TASARIM-2 seçme hakkı vermiştik.

** Hayır kardeşim, ben ilk defa tshirt alıyorum ve "Tasarım-2" olsun diyen arkadaşlar olursa da, saygı duyar yine" Tasarım-2" listesine ekleriz.

Bu durumda senin bu tercihi yapmanda bizler için herhangi bir sakınca yok.

Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım. KAŞ yapalım derken GÖZ çıkarmayalım. Güzel bir şey yapmak için hep beraber yola çıktık, ağzımızın tadı kaçmasın :saygilar:
Eywallah abi Tamam. :saygilar:

Tişörtlerin 7-8 yaş için olanı yapılabiliyormu ??? Bana similasyon çalışmama engel olan 2 yeğenim varda :halay:

Akay GÜLMERSİN' Alıntı:
Tişörtlerin 7-8 yaş için olanı yapılabiliyormu ??? Bana similasyon çalışmama engel olan 2 yeğenim varda :halay:
En küçük bedenimiz ne yazık ki XS. Ama bence biraz büyük olsun malum cocuklar o yaşta hızlı büyüyor. Hem böylece 2-3 sene giyebilir :D