[Duyuru]: A Kalite YENI RCKOLIK Tişört Siparis Listesi

RCKolik Tisört Dizaynı olarak en çok beğendiğim Çalışma (Lütfen sadece Sipariş verecekler Oy Kullans

• 1 Numaralı Çalışma

Oy: 4 9.8%
  • 2 Numaralı Çalışma

Oy: 10 24.4%
  • 3 Numaralı Çalışma

Oy: 27 65.9%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1 adet 4XL - 1 adet 2XL - isme gerek yok, bilen biliyor :D 3 numara gayet güzel ve kullanışlı olur bence. Ellerinize sağlık.

Edit: İsimli olsun :)

2 adet XL lütfen :thumbup:

Olmuşken isimde olsun :laugh:

Ankette bir çekişme söz konusu :) Eğer her iki tasarımdan da minimum yeter sayı olan 10 un üzerine (ayrı ayrı) çıkılırsa, her ikisinin de üretilmesi mümkün olur mu?

Eğer mümkün olursa ikisinden de birer tane alabilirim, eşit oranda beğeniyorum çünkü. Beyaz da yaz günlerini düşününce hiç fena durmuyor.

Ama yok 30 tane sipariş de olsa "tek tasarımda kalacağız" denilirse, 1 adet yeterli... Zaten protos, mikado, scorpion, lynx falan derken yeterince hobi giyim oldu elimde :laugh:

2 numara dan 3XL
isim istemem
2 adet

1 adet XL
ismimin yazılmasını istiyorum

Rasim Öztürk' Alıntı:
Ankette bir çekişme söz konusu :) Eğer her iki tasarımdan da minimum yeter sayı olan 10 un üzerine (ayrı ayrı) çıkılırsa, her ikisinin de üretilmesi mümkün olur mu?

Eğer mümkün olursa ikisinden de birer tane alabilirim, eşit oranda beğeniyorum çünkü. Beyaz da yaz günlerini düşününce hiç fena durmuyor.

Ama yok 30 tane sipariş de olsa "tek tasarımda kalacağız" denilirse, 1 adet yeterli... Zaten protos, mikado, scorpion, lynx falan derken yeterince hobi giyim oldu elimde :laugh:
Teknik olarak mümkün ama burada esas olan şeylerin başında buluşmalardaki görsel birliktelik diye düşünüyorum. Şimdi 2 farklı tisört ile bunu sağlamak ne kadar kolay olur bir düşünmek lazım :)

çok güzel ellerinize sağlık. bende 3. numaradan yana kullandım tercihimi.

onur turan 1 adet xl ve isimli sipariş vermek istiyorum.

şapka da yaptırsak nasıl olur acaba?

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Teknik olarak mümkün ama burada esas olan şeylerin başında buluşmalardaki görsel birliktelik diye düşünüyorum. Şimdi 2 farklı tisört ile bunu sağlamak ne kadar kolay olur bir düşünmek lazım :)

Ben benim gibi on kişi çıkarsa diye dedim. Geneli görüyorum 2şer tane vermişler mesela, bu abiler arkadaşlar eğer aynısından iki tane istiyoruz değiştirmelik derlerse diyecek lafım yok. Ama eğer bir ondan bir ötekinden gibi düşünceleri olursa, sipariş her iki tasarım için de yapılabilir.

Fotoğraflık asıl sipariş örneğin 3. tasarım olur, ondan 20 tane üretilir... İkişer tane isteyenler ikinin biri 3. tasarım, diğeri 2. tasarım olsun derler, ondan da 10 tane üretilir mesela... Foto çekileceği zaman herkesin üzerinde 3. tasarım olur...

Aynı tshirtten birden fazla sayıda bana çok kullanışlı gelmiyor. Sayı tutturma derdimiz vardı birinci partide... Haliyle herkes alabileceği kadar aldı. Bunda öyle bir dert olmadığı için, iki tasarım yoluna da gidilebilir. Tek sayıda isteyenler kazanan tasarıma razı olurlar, iki isteyenler her ikisine de sahip olurlar.

1 adet 2XL isimili ve mümkünse GOBLİN logosuda olsun farkını da verelim birde ödemeyi ne zaman yapmamız lazım ve adres bilgisini kime özel msj göndereceğiz

Ilk mesajda belirtildiği sekilde benim hesabıma ve bana ozelden mesaj gönderiyorsun Muammer :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 adet XL - isimli. ancak benim adım değil. Çınar yazılmasını istiyorum.

Birde naçizane bir önerim olacak. Sırt baskısında yazı sonradan yapıştırma gibi duruyor etrafı konturlu olduğu için. Mehmet abi zahmet olmazsa bir tane kontursuz örnek koyarmısın. Sanki sade yazı daha net olacak gibi.

Ahmet logo konusunda haklisin. Final imalat sırasında zaten logo etrafında çerçeve, Kontur olmayacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu sanki çok zayıf insanlarız da herkes beyaz seçmiş :laugh: ...

Şimdilik bir adet 2XL

1 Adet S beden
1 Adet M beden
İsimsiz istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...