Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siparisler ve kapora odemesi yapildi. Hafta sonuna numune imalati bitip, onumuzdeki hafta sonuna kadar bir Aksilik olmazsa siparisler bitmis olacak insallah. Guncel bilgiler Ismail de
Arkadaşlar YENİ rckolik tşhirt'ümüzün son haliyle numune resimlerini paylaşıyorum. Bi aksilik olmazsa eğer pazartesi veya salı günü imalata başlanıp 1 hafta içindede ürünlerin tamamı bana teslim edilecektir. Sabrınız ve yeni tşhirt'ümüze verdiğiniz destekten dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allahım hepimize iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip eylesin.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İsmail ellerine sağlık , çok estetik ve şık bir çalışma olmuş....Eğer sipariş vermemiş olsam oldukça pişman olurdum....Şimdi sıra şu sorunu çözmeye geldi , manken gibi fit adamlarda bu tişört çok güzel durur ....da...Biz de nasıl duracak onu merak ediyorum........
[Duyuru]: A Kalite YENI RCKOLIK Tişört Siparis Listesi
Emeği geçen herkese teşekkürler[emoji106]
Hakan Abi'nin söylediklerine katılarak siparişe son anda katılmanın verdiği mutluluğa değer bir çalışma olmuş.
Bu göbeklerle biz de hoş durmayacaktır ama taşıdığı amblem ve emekler yeter [emoji106]
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbrahim ve Hakan kardeşlerim, çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz zaten bu sabah aynada kendimle yüzleşip göbeğimden rahatsızlık hissetmiş ve acilen eritmeye karar
vermiştim sizinde yorumlarınızı okuyunca bu iş aciliyet kazandı