[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

Yan odanın penceresini açıyorum geceleri, aynı odadaki mümkün değil zaten. Buna rağmen sabahları ciddi ciddi üşüyerek uyanıyorum. İç Anadolu böyle :)

Soğuk iklimleri hazırladım zaten ben , geçen seneden talimliyiz , bilmez miyiizzz..Brrrrrrrrrr.. :lollol:

Geçen sene neydi o ya. Valla 2 tane içlik yanımda getirmiştim. Hatta eşim gülmüştü. Ama sıcacık tuttu gece çadırda.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Geçen sene neydi o ya. Valla 2 tane içlik yanımda getirmiştim. Hatta eşim gülmüştü. Ama sıcacık tuttu gece çadırda.
Biz de Hakan'ın dediği gibi iyi üşümüştük. Gece uçuşu bitti ama DJI Sıla var diye Otele servisi de beklettiler. Soğuk resmen içimize işlemişti. Allahtan sonradan aklımıza geldi de çadırlardaki POLAR Battaniyeleri geçici süreliğine ödünç alıp, biraz ısınmıştık :laugh: :D

Çadır'da kalacak arkadaşların kesinlikle İÇLİK veya o tarz bir şeyler almasını şiddetle tavsiye ederim.

Akşam için ise ben bu sene Polar içlik ve ince polar mont getirmeyi düşünüyorum ;D

Arkadaşlar gece gerçekten soğuk oluyor ona göre hazırlıklı olmanızı öneririm %p

Evrim SUTEL' Alıntı:
Sen çadırdamisin Deniz ?

Evrim bey, Deniz hiç uyumadığı için onun kalacak yere de ihtiyacı yok. :lol: :lol: :lol:

''Deniz lütfen sabahın 5 inde cadırların tepesinde helikopteri uçurup bizi uyandırma. :lollol: :lollol: :lollol:''

Evet arkadaşlar son 3 gün :)

Fırsatı olan arkadaşlar kesinlikle bu buluşmayı kaçırmasın diyoruz :thumbup:

NOT: Durumunda değişiklik olan var mı ? Yani geleceğim deyip de gelemeyecek olan ?? Listeyi güncellemek için soruyorum.
Bu listeyi güncel tutup, bunu kullanırsak "Kırmızı Karanfil" e gerek kalmayacaktır diye düşünüyorum :laugh:

Mehmet abi ,

Karadeniz ekibi olarak biz şu şekil de geliyoruz :

1-Ben
2-İskender Çat
3-Murat Kurdoğlu
4-Serkan Büyükoğlu

Malesef Muammer abi işlerini ayarlayamadı bize katılamayacak :)

Doğukan Ocak' Alıntı:
Mehmet abi , Karadeniz ekibi olarak biz şu şekil de geliyoruz :
.....
Malesef Muammer abi işlerini ayarlayamadı bize katılamayacak :)
Hadi ya :( Desene Muammer arkadaşımız ile bu sene de tanışmak nasip olmayacak... Peki "Uğur Bayoğlu" ve "Mustafa Güney" durumları nedir Doğukan. Onların da ismini yazmışız listeye ??

Doğukan Ocak' Alıntı:
Bu arada yarışmaya İbrahim abi ve ben mi katılıyoruz sadece :embarras:
Seni tutacağımız için yarışmaya katılmayalım dedik :laugh: :D

Biz Rasim'le geliyoruz, Mevlüt abi büyük ihtimalle gelemeyecek :( Ola ki gelirse, alandaki en bronz adamı bulun, o Mevlüt abidir, karanfile gerek yok ;D

Eskişehir'den uçak tayfasından da gelenler olacak, onlar kendi organizasyonlarını yapıyorlar. Multi ekibiyle görüşemedik Gölyaka'dan sonra, gelecekler mi bilmiyorum.

Ben çadırda kalmıyorum şuanda misafirhanedeyim ama o gece nerde olurum belli olmaz :D

Bizim bu sene olmadı, gelemiyoruz :-\

Yapma Tamer :( İzmir ekibinden kimse gelemiyor mu yanı ?? Bari otobüsle gelebilseydiniz :( :(

Sent from my iPhone using Tapatalk