[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

Tufan işlerini halledemedi Mehmet abi. Tevfik abinin de çok zormuş :(

tamerkaymakci' Alıntı:
Tufan işlerini halledemedi Mehmet abi. Tevfik abinin de çok zormuş :(
Anladım :-\ Bu durumda aşağıdaki arkadaşların hiç biri gelemiyor diyoruz, doğru mudur ?? :embarras:

20- Tamer Kaymakci - İzmir
21- Tufan Acay- İzmir
22- Berkay Eğmür- İzmir
23- Kadir Kocaman - İzmir

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Anladım :-\ Bu durumda aşağıdaki arkadaşların hiç biri gelemiyor diyoruz, doğru mudur ?? :embarras:

20- Tamer Kaymakci - İzmir
21- Tufan Acay- İzmir
22- Berkay Eğmür- İzmir
23- Kadir Kocaman - İzmir

Evet abi malesef :(

Geçen yıl bir aralar şöyle bir başlık paylaşmışız.

2014 yılındakini canlı seyretmiştik net üzerinden, gördüklerimizden de oldukça etkilenmiştik. O yarışmada bir genç bütün roundlarda tam puan alarak birinci olmuştu. Sonraki yıl almanyada düzenlenmesi planlanmıştı ve bizler gidebilir miyiz ki acaba diye heves ettik ve öyle bir başlık açtık. Sonrasında helimasters organizasyonu iptal oldu. Yerine fransada 3d cup düzenlenmiş, ondan düzenlendiği esnada haberimiz oldu. O genç bu yarışmada da ikinciliği elde etti...

Şimdi o genç ve o yarışmalarda gördüğümüz diğer bazı isimler ayağımıza kadar gelmiş. Quad, uçak gibi model tipleri de bu sene daha fazla şenliğin içindeler...

Müsait olan ve gerçekten katılmak isteyen bir şekilde katılım sağlar. Ama herkes katılsın, kalabalık olalım, bu tip organizasyonların devamı gelsin diye bir çaba içine girilmesine gerek yok bence. Organizasyonun bu sene ne seviyeye geldiği paylaşımlardan belli zaten ve gelen ekip de sağlam... Katılım düşük olur, bundan sonra devamı olmazsa yapacak bişey yok, bizler de katıldıklarımızı yanımıza kar sayarız. Yurtdışında takip etmeye çalışırız bir şekilde... Yozgat uzak... Hobi olarak helinin konumu belli... Binlerce kişinin toplanması hayal...

Bir "Özet" bu kadar iyi olur Rasim....

Rasim Öztürk' Alıntı:
Geçen yıl bir aralar şöyle bir başlık paylaşmışız.
.......
Müsait olan ve gerçekten katılmak isteyen bir şekilde katılım sağlar. Ama herkes katılsın, kalabalık olalım, bu tip organizasyonların devamı gelsin diye bir çaba içine girilmesine gerek yok bence. Organizasyonun bu sene ne seviyeye geldiği paylaşımlardan belli zaten ve gelen ekip de sağlam... Katılım düşük olur, bundan sonra devamı olmazsa yapacak bişey yok, bizler de katıldıklarımızı yanımıza kar sayarız. Yurtdışında takip etmeye çalışırız bir şekilde... Yozgat uzak... Hobi olarak helinin konumu belli... Binlerce kişinin toplanması hayal...
Tüm söylediklerine katılıyorum sadece KALIN olarak işaretlediğim kısım hariç Rasimcim ;)

Elbette gelmek isteyen gelir, istemeyen gelmez. Ama katılım artması konusunda çaba harcanması / Reklam yapılması taraftarım. Zira senin de gayet iyi bildiğin üzere maddi manevi ciddi bir emek var bu tür organizasyonlarda. Bize de düşen sadece katılım konusunda destek olmak o kadar.

Ha başarılı olur ya da olmaz, seneye yapılır ya da yapılmaz orasını bilemem. Yapılmaz ise de en azından bu hobinin bir SEVDALISI olarak geçmişe dönüp baktığımda "Şahsi olarak ben de üzerimi düşüne yapmaya çalışmıştım ama olmadı, tutmuyor canım ülkemde bu tür şeyler" deme lüksüm olur diye düşünüyorum.

Bunlar da nacize benim düşüncelerim. :)

yeni katılmama rağmen, izmiri Ben temsil ederim mehmet abi :)

Şu isimler, şu organizasyon... Çok da bir reklam çabasına ihtiyaç duymamalı bence Mehmet abi, katılım kendiliğinden patlama göstermeli... Göstermiyorsa, hobinin ülkede gelebildiği noktanın bir göstergesi olur.

Çabanı takdir ediyoruz ve destekliyoruz o ayrı bir şey... Keşke çok daha ileri bir noktada olsa hobi, ve böylesi bir çabaya ihtiyaç duymasa... Söylemek istediğim budur :)

Herkes elinden geldiğince kapısının önünü süpürsün , o zaman şehir illa ki temiz olur ...Mantık biraz ters oldu ama :D
Hobimizin kaderi bu arkadaşlar , malesef hobimiz insanlardan çok fazla şeyler istiyor.
Temel olarak başlangıç için ,belli seviyede bir kültür , bilgi ve beceri istiyor bu hobi,sevgi istiyor,sabır istiyor , rahat bir ekonomik durum istiyor , dayanışma istiyor , geniş zaman istiyor , istiyor da istiyor arkadaş.
Şimdi ortalama bir memleket insanım , tüm bunları aşacak da , böylesi senede bir defa yapılan bir etkinliğe katılım göstermeyecek.Yok arkadaşlar , bahanelere sığınmayalım , her türlü zorluğun en babalarına dayanarak sözde hobimi icra etmeye çalışıyorum , kuru kuruya birilerine hava atmak veya aptalca bir uçma hevesi tatmin etmeye çalışmaktan çok daha üstün duygular besleyerek . Bu hobi sayesinde ufkumu genişleten , güzel , kaliteli , dellikannlııııı , babacan insanlarla tanıştım...Hala tanımaya da devam ediyorum.Yani benim hobim modellerden öte bu aslında , modellerden keyif alma işi sadece kaymaklı kadayıf oluyor :laugh:
Pilot Tr 'de sağolsun , bedavadan azcık pahalı konaklama imkanları sunarak , dört dörtlük bir saha hazırlayarak , modelci dünyasında ün yapmış bir kaç sağlam pilot da çağırarak , bu hobiden ben gibi keyif alanlara imkan sunmuş ,davet etmiş, eh , bana ve ben gibilere de zahmet olmazsa katılmak düşüyor tabii ki... :)

Eğer katılmazsam, bu hobiden sadece kendi modellerim bazında keyif almış olurum , kurduğum arkadaşlıklar , sadece modelimi uçurucak bilgiyi almak için olmuş olur , forumlarda yalandan yazmış , yalandan konuşmuş , yalandan ahkam kesmiş , yalandan birilerinin kafalarını boşyere ütülemiş olurum , sonra ağlamaya da hakkım olamaz , işte başkaları şöyle yapıyor da , biz neden yapamadık diye...Yani kısacası armudun sapı üzümün çöpü asla bahane olmamalı , ben doyasıya zevk almak istediğim bir organizasyona ,bir görev aşkıyla katılım gösteriyorum.Bu görev aşkı , forumumuz içinde gözde olmaktan , ya da Pilot TR'yi memnun etmekten çok daha öte bir aşk.... :saygilar:

Tabii ki , işi olan , izin alamayan , son dakika önemli ve hayati durumları olan arkadaşlarıma kendim kadar saygı duyarım....

Ben ve abimle tsortlerimiz le katılıyoruz inşallah, ayarladik nöbetleri felan cumartesi pazar full etkinlikteyiz. katılımın yüksek olmasını bende isterdim ama insanlarida anlıyorum benim golkaya ya gelmediğim gibi onlarda yozgat a gelemeyecekler keşke daha batıda olsaydı herkes gelseydi ben batıya gelirdim. Doğunun burasını sevmiyorum, ne varsa batıda var millet boşuna kaçıp batıya gitmiyor sonrada doguyu batida yassmaya calisiyor batiyida bozuyor.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Buyrun efendim. Cumartesi ve pazar günü program listesi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kaan paylaşım ıcın teşekkurler. Hemen yorumlardan once söyleyelim programın özellikle pazar kısmı sanki olmamış. Konu ile ilgili Pilot tr ile temasa geçiyoruz. Bakalım nihai program nasıl olacak :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet malesefki ben gelemiyeceğim uğur da gelemiyecek ama Mustafa Güney ve Emrah Kalyoncu gelecek diye biliyorum. İsyerimiz yeni ortağı hiç affı yok zaten çoğu çalışanı işten çıkarttı en ufak bahane arıyor eğlence sektörünün tatili yok malesef ve yerime piyanistte bulamadım malum iş sezonu herkes dolu inşallah seneye yarışlara katılmak için gelirim :D

bu proğrama göre serbest uçucular biraz zor uçucak.

aslında bu durumda cumadan gidip. doyasıya uçmak gerek. cumartesi pazar da rölantiye almak gerek.

neysa bol uçuşlu Adana buluşmasında uçarız.

Neyse saglik olsun Muammer, is her seyden once gelirir. Allah nasip ederse biz de seneye tanismis oluruz insallah :)