[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi
Herkes elinden geldiğince kapısının önünü süpürsün , o zaman şehir illa ki temiz olur ...Mantık biraz ters oldu ama

Hobimizin kaderi bu arkadaşlar , malesef hobimiz insanlardan çok fazla şeyler istiyor.
Temel olarak başlangıç için ,belli seviyede bir kültür , bilgi ve beceri istiyor bu hobi,sevgi istiyor,sabır istiyor , rahat bir ekonomik durum istiyor , dayanışma istiyor , geniş zaman istiyor , istiyor da istiyor arkadaş.
Şimdi ortalama bir memleket insanım , tüm bunları aşacak da , böylesi senede bir defa yapılan bir etkinliğe katılım göstermeyecek.Yok arkadaşlar , bahanelere sığınmayalım , her türlü zorluğun en babalarına dayanarak sözde hobimi icra etmeye çalışıyorum , kuru kuruya birilerine hava atmak veya aptalca bir uçma hevesi tatmin etmeye çalışmaktan çok daha üstün duygular besleyerek . Bu hobi sayesinde ufkumu genişleten , güzel , kaliteli , dellikannlııııı , babacan insanlarla tanıştım...Hala tanımaya da devam ediyorum.Yani benim hobim modellerden öte bu aslında , modellerden keyif alma işi sadece kaymaklı kadayıf oluyor
Pilot Tr 'de sağolsun , bedavadan azcık pahalı konaklama imkanları sunarak , dört dörtlük bir saha hazırlayarak , modelci dünyasında ün yapmış bir kaç sağlam pilot da çağırarak , bu hobiden ben gibi keyif alanlara imkan sunmuş ,davet etmiş, eh , bana ve ben gibilere de zahmet olmazsa katılmak düşüyor tabii ki...
Eğer katılmazsam, bu hobiden sadece kendi modellerim bazında keyif almış olurum , kurduğum arkadaşlıklar , sadece modelimi uçurucak bilgiyi almak için olmuş olur , forumlarda yalandan yazmış , yalandan konuşmuş , yalandan ahkam kesmiş , yalandan birilerinin kafalarını boşyere ütülemiş olurum , sonra ağlamaya da hakkım olamaz , işte başkaları şöyle yapıyor da , biz neden yapamadık diye...Yani kısacası armudun sapı üzümün çöpü asla bahane olmamalı , ben doyasıya zevk almak istediğim bir organizasyona ,bir görev aşkıyla katılım gösteriyorum.Bu görev aşkı , forumumuz içinde gözde olmaktan , ya da Pilot TR'yi memnun etmekten çok daha öte bir aşk....
Tabii ki , işi olan , izin alamayan , son dakika önemli ve hayati durumları olan arkadaşlarıma kendim kadar saygı duyarım....