[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15

ulaşım sıkıntı olmazsa bende gelicem :)

Evrim SUTEL' Alıntı:
%50 %50

Oraya kisisel aracinizlami gidiyorsunuz Mehmet abi ? Secenekler neler ?
Otel ile alan aeasindaki gidişi nasi saglariz ? Taksi vs ? Arac kiralama ?
Geçen sene Istanbul'dan Otobüs kaldırmışlardı. Fakat ne yazık ki koca otobüs boş gitti. Hal böyle olunca, bu sene servis iptal etmişler.

Özetle Yozgat'ta kadar olan ulaşım tamamen kişisel imkanlar (Otobüs, Araba) ile çözümleniyor. Mesela biz Kocaeli ekibi olarak özel araba ile gideceğiz gözüküyor.

Istanbul'dan gelen arkadaşlar ile temasa geçip var ise yer onların arabalarına dahil olabilirsin.

Otobüs ile gelme durumunda Otel-Saha erişim konusunu istersen TALEP olarak Pilot TR (0 549 650 67 66) ilet. Mutlaka bir çözüm bulacaklardır ;)

Şu aşamada 19 kişi olduk :halay:

Geleceğim diyen arkadaşlar mutlaka OTEL ya da ÇADIR Rezervasyonu yaptırmayı unutmasınlar ;)

E tabiki takım pilotu da orda :)

Simdi Istanbul Yozgat 653 km diyor kgm, o rahat 800 olur, gidis donus 1600 km yapar,
Bana 3 depoya patlar kendi aracimla gitsemki buda en az 900 TL demek,
Otobuse baktim gidis donus kamil koc 140 TL cikiyor, orda arac filan kiralasak yada taksi desek bu masraf 200 TL civari,
Ucak ile ankara ordan yozgat hesabi yaptim tahmini 500 TL civarlarinda cikti,

Arastiriyorum halen, bakalim kismet,

Evrim SUTEL' Alıntı:
....Otobuse baktim gidis donus kamil koc 140 TL cikiyor, orda arac filan kiralasak yada taksi desek bu masraf 200 TL civari,
......
Arastiriyorum halen, bakalim kismet,
Hatırladığım kadarı ile Otobus "GrandSer" otelin tam önünden geçiyor. Sabah direkt otele geçer, oradan da Pilot TR servisi ile sahaya geçebilirsiniz.

Şehir içi Servis talebini en azından "Otogar- Otel- Uçuş Alanı" olmak üzere Pliot TR mutlaka bildirin derim ;)

DenizSERT' Alıntı:
E tabiki takım pilotu da orda :)
Evet ya senin "Takım Pilot" devam ediyordu değil mi Deniz :rolleyes: Geçenlerde paylaştığın "Çomuk" buluşması olmasa uçtuğunu unutacağız neredeyse :D Artık açığı Yozgat'ta telafi ederiz inşallah :halay:

Allah' tan bir mani olmazsa ben de geliyorum Mehmet Abi :RCKolik: :yuppi: :yuppi: :yuppi:
Her şey bir tarafa yıllardır sanal ortamdaki dostlugumuzu ,birlikteligimizi gercek manada yüz yüze yaşayacağım için simdiden heyecanim ve mutlulugum tavan yapmis durumda :halay:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Allah' tan bir mani olmazsa ben de geliyorum Mehmet Abi :RCKolik: :yuppi: :yuppi: :yuppi:
Her şey bir tarafa yıllardır sanal ortamdaki dostlugumuzu ,birlikteligimizi gercek manada yüz yüze yaşayacağım için simdiden heyecanim ve mutlulugum tavan yapmis durumda :halay:
Kesinlikle İbrahim. Geçen sene bir sürü arkadaşımız ile tanışmıştık. Inşallah bu sene daha çok insan ile tanışma imkanımız olacak :halay: :bravo: En önemlisi de bu zaten, geri kalan kısımlar detay ;)

Mehmet abi bizde rezervasyonu hallettik
Ismail mesut sinan ve ben 4 kisi olarak cadir rezervasyon yaptirdik :-D

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harikasıniz Mustafa :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet ya senin "Takım Pilot" devam ediyordu değil mi Deniz :rolleyes: Geçenlerde paylaştığın "Çomuk" buluşması olmasa uçtuğunu unutacağız neredeyse :D Artık açığı Yozgat'ta telafi ederiz inşallah :halay:
Evet abi sonuçta yozgattan söndüm muhabbeti koparmadık :) yeni ev işlerim var modelle ilgilenemiyorum bıraktım istanbulda ben izmirdeyim :D

Edit: Yarışma açıklandı arkadaşlar!!!

Bende bu tür etkinliklere katılmak istiyorum, bu seferkine katılamayacağım. Ama diğer festivaller katılmaya çalışacağım mutlaka. Yalnız beni düşündüren şöyle bir durum var;
Bildiğim kadarıyla bu tarz etkinliklerde herkes en az 450 sınıfıyla uçuş yapıyor, yani oraya micro sınıfı bir heliyle gitmek son derece yanlış görünüyor. Şunu soruyorum: orada microlarında dahil olduğu bir gökyüzü mü var yoksa büyük bir model alana kadar bu etkinliklerin sadece seyircisi mi olacağım?

Yarışmaya kimler katılıyor onun da bir listesini alalım :D