bu sefer teyfik abi gelirse muhabbeti koyulaştıracagım.tamerkaymakci' Alıntı:Bir aksilik çıkmazsa Tufan ve ben de geliyoruz. Çuval bulabilirsek Tevfik abiyide kaçırma planımız var![]()
Geçen sene Istanbul'dan Otobüs kaldırmışlardı. Fakat ne yazık ki koca otobüs boş gitti. Hal böyle olunca, bu sene servis iptal etmişler.Evrim SUTEL' Alıntı:%50 %50
Oraya kisisel aracinizlami gidiyorsunuz Mehmet abi ? Secenekler neler ?
Otel ile alan aeasindaki gidişi nasi saglariz ? Taksi vs ? Arac kiralama ?
Hatırladığım kadarı ile Otobus "GrandSer" otelin tam önünden geçiyor. Sabah direkt otele geçer, oradan da Pilot TR servisi ile sahaya geçebilirsiniz.Evrim SUTEL' Alıntı:....Otobuse baktim gidis donus kamil koc 140 TL cikiyor, orda arac filan kiralasak yada taksi desek bu masraf 200 TL civari,
......
Arastiriyorum halen, bakalim kismet,
Evet ya senin "Takım Pilot" devam ediyordu değil mi DenizDenizSERT' Alıntı:E tabiki takım pilotu da orda![]()
Kesinlikle İbrahim. Geçen sene bir sürü arkadaşımız ile tanışmıştık. Inşallah bu sene daha çok insan ile tanışma imkanımız olacakİbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Allah' tan bir mani olmazsa ben de geliyorum Mehmet Abi![]()
![]()
![]()
Her şey bir tarafa yıllardır sanal ortamdaki dostlugumuzu ,birlikteligimizi gercek manada yüz yüze yaşayacağım için simdiden heyecanim ve mutlulugum tavan yapmis durumda![]()
Evet abi sonuçta yozgattan söndüm muhabbeti koparmadıkMehmet Kucuksari' Alıntı:Evet ya senin "Takım Pilot" devam ediyordu değil mi DenizGeçenlerde paylaştığın "Çomuk" buluşması olmasa uçtuğunu unutacağız neredeyse
Artık açığı Yozgat'ta telafi ederiz inşallah
![]()