Hakan Ülgenalp
RcFanatik
[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15
Mikroların uçmayacağını da kim söyledi Ferdi , ister mikro ister uçurtma ,ister modelli , ister modelsiz dilediğin gibi gidebilir ve uçurabilirsin , ha şöyle bir durum oluyor , dünyanın en iyi pilotları , son teknoloji büyük modellerle uçunca , insan 700 sınıf heli bile götürse , çantadan çıkarmaya pek cesaret edemiyor , ama bu senin için sorun değil , alan büyütülmüş , dilediğin gibi koş , hopla ,yuvarlan , model uçur , zannedersem kimse de karışmayacaktır...
FERDİ İKİZ' Alıntı:Bende bu tür etkinliklere katılmak istiyorum, bu seferkine katılamayacağım. Ama diğer festivaller katılmaya çalışacağım mutlaka. Yalnız beni düşündüren şöyle bir durum var;
Bildiğim kadarıyla bu tarz etkinliklerde herkes en az 450 sınıfıyla uçuş yapıyor, yani oraya micro sınıfı bir heliyle gitmek son derece yanlış görünüyor. Şunu soruyorum: orada microlarında dahil olduğu bir gökyüzü mü var yoksa büyük bir model alana kadar bu etkinliklerin sadece seyircisi mi olacağım?
Mikroların uçmayacağını da kim söyledi Ferdi , ister mikro ister uçurtma ,ister modelli , ister modelsiz dilediğin gibi gidebilir ve uçurabilirsin , ha şöyle bir durum oluyor , dünyanın en iyi pilotları , son teknoloji büyük modellerle uçunca , insan 700 sınıf heli bile götürse , çantadan çıkarmaya pek cesaret edemiyor , ama bu senin için sorun değil , alan büyütülmüş , dilediğin gibi koş , hopla ,yuvarlan , model uçur , zannedersem kimse de karışmayacaktır...