[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Bende bu tür etkinliklere katılmak istiyorum, bu seferkine katılamayacağım. Ama diğer festivaller katılmaya çalışacağım mutlaka. Yalnız beni düşündüren şöyle bir durum var;
Bildiğim kadarıyla bu tarz etkinliklerde herkes en az 450 sınıfıyla uçuş yapıyor, yani oraya micro sınıfı bir heliyle gitmek son derece yanlış görünüyor. Şunu soruyorum: orada microlarında dahil olduğu bir gökyüzü mü var yoksa büyük bir model alana kadar bu etkinliklerin sadece seyircisi mi olacağım?

Mikroların uçmayacağını da kim söyledi Ferdi , ister mikro ister uçurtma ,ister modelli , ister modelsiz dilediğin gibi gidebilir ve uçurabilirsin , ha şöyle bir durum oluyor , dünyanın en iyi pilotları , son teknoloji büyük modellerle uçunca , insan 700 sınıf heli bile götürse , çantadan çıkarmaya pek cesaret edemiyor , ama bu senin için sorun değil , alan büyütülmüş , dilediğin gibi koş , hopla ,yuvarlan , model uçur , zannedersem kimse de karışmayacaktır...

DenizSERT' Alıntı:
Evet abi sonuçta yozgattan söndüm muhabbeti koparmadık :) yeni ev işlerim var modelle ilgilenemiyorum bıraktım istanbulda ben izmirdeyim :D

Edit: Yarışma açıklandı arkadaşlar!!!

Hatırlayalım bakalım geçen sene nasıl geçmiş yarışmalar :halay:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bunlarda yarışmanın diğer bir yüzü :laugh:

Doğukan Ocak' Alıntı:
Yarışmaya kimler katılıyor onun da bir listesini alalım :D
Seni 1.sıraya yazdım Doğukan :D

Bu sene ÖDÜLLER geçen seneye göre çok daha iyi arkadaşlar :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu akşam Pilot TR Kemal Bey ile görüşmemiz sırasında "SEHIR ICI SERVIS" talebimizi ilettim. Kendisi sağolsun konuyu olumlu karşıladı.

-- Yozgat Şehir Merkezinden Festival Alanına Ücretsiz Servis Hizmeti verilecektir. (Detayları Telefondan öğrenebilirsiniz)

Rckolik yarışmacı adaylarımızı açıklıyorum

1- Türker Akgün :thumbup:
2 - Doğukan Ocak :halay:
3 - Arda Erkan :yuppi:
4 - Erhan Yılmaz :bravo:
5 - Mesut Sert :thumbup:
6- Emre Biçen :thumbup:
7- MEHMET KÜÇÜKSARIIIII :evil: :D :lollol: :halay: :halay: :halay:

8- Cem Yolcubal :thumbup: (daha sık paylaşım yapmalısın Cem , bak aklımıza gelmiyor işte... :D )

Bu arada uğurlu sayım 7 'dir arkadaşlar........ :thumbup:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
.....
Geçen sene gördük ki özellikle KUKA Taşımak için Goblin Skid çok uygun değil. Yoksa bu sene kesin girer ve 1. olurdum Hakan'ım :lollol: :lol:

Yarışmada başarılar arkadaşlar, etik olmadığı için ben katılmıyorum :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Mikroların uçmayacağını da kim söyledi Ferdi , ister mikro ister uçurtma ,ister modelli , ister modelsiz dilediğin gibi gidebilir ve uçurabilirsin , ha şöyle bir durum oluyor , dünyanın en iyi pilotları , son teknoloji büyük modellerle uçunca , insan 700 sınıf heli bile götürse , çantadan çıkarmaya pek cesaret edemiyor , ama bu senin için sorun değil , alan büyütülmüş , dilediğin gibi koş , hopla ,yuvarlan , model uçur , zannedersem kimse de karışmayacaktır...
Çok sağol Hakan abi, içimi rahatlattın :saygilar:. Eh, artık bu festivale olmasada diğerlerine katımama bir engel kalmadı :)

8 de cem yolcubal olsun :thumbup:

Rezervasyon tamam, Logoya da gözüm gibi bakacağım o güne kadar :D

Tarihler benim için karamsar.Gelmeyi çok istiyorum ama iş nedeniyle kesinlik yok. :(

Arda Erkan' Alıntı:
Tarihler benim için karamsar.Gelmeyi çok istiyorum ama iş nedeniyle kesinlik yok. :(

Etme Ardam , sensiz valla olmaz bu iş ... :( , Dunkan gelmese umurumda olmaz ama sen olmadın mı bizim aktiviteler yatar.. :( , gerçi iş durumu bu , illa ki zorluklar olacaktır , bari pazarı kırarsın olmaz mı kardeşim.......

Çadır rezervasyonu tamam.
Yarışmalara katilim kayıt tamam ;D :RCKolik:
Valla neler yapiyorum ben bile inanamadim :laugh:

Arda Erkan' Alıntı:

Naptin kanka :eek:
Ne yap et gel diyodun bana.
Benim niyetim sizleri gormek.
Sen olmayan da yozgati nidirem :saygilar:

[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

Evvet listeye ben ve Kadir Kocamanı da ekleyelim :D
Bir de yarışmaya hcp ile ile katılıcam adım yazılırsa hahahahahaha Dunkanın içinden geçicem :D :D

Hakan Ülgenalp' Alıntı:

1- Türker Akgün :thumbup:
2 - Doğukan Ocak :halay:
3 - Arda Erkan :yuppi:
4 - Erhan Yılmaz :bravo:
5 - Mesut Sert :thumbup:
6- Emre Biçen :thumbup:
7- MEHMET KÜÇÜKSARIIIII :evil: :D :lollol: :halay: :halay: :halay:

8- Cem Yolcubal :thumbup: (daha sık paylaşım yapmalısın Cem , bak aklımıza gelmiyor işte... :D )

aynen Mehmet abiye katılıyorum. karbon iniş takımı olduğu için yuvarlama yapmıyor yere temas ettiğinde. resmen takılıp heliyi yatmaya zorluyor. geçen sene ben yarışmadan sıf buyüzden ayrıldım. ha yapılmaz diye bişey yok yapan her türlü yapar. ama standart iniş takımları daha fazla şansı var.