Evrim Sutel
Tecrübeli Uye
- Web sitesi
- www.mrsutel.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Tamer neden otobüsle gelmeyi düşünmüyorsunuz ??tamerkaymakci' Alıntı:Pist gel bana diyor resmen![]()
Bizimde son 2 gun kala belli olacak. Tek sofor 2 gunde 1600km yol biraz korkuttu beni.
Peki Tufan işleri nedeniyle gelemezse sen, Berkay ve Kadir de gelmeyecek mi yani ??tamerkaymakci' Alıntı:Mehmet abi, ben otobüste ne uyuyabiliyorum nede yerimde durabiliyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim yolculuklar.
Bu sene Tevfik abinin işleri var malesef büyük ihtimalle gelemiyecek. Berkay, ben ve Kadir hazırız ama Tufan a bağlıTufan'ın işleride son 2 gün kala belli olacak. Tamam derse marşa basıp geleceğiz
![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Peki Tufan işleri nedeniyle gelemezse sen, Berkay ve Kadir de gelmeyecek mi yani ??
Yok o konuda haklısın Tamer. Bu durumda dua edelim de Tufan'ın işi çıkmasıntamerkaymakci' Alıntı:Evet abi tek başıma 1600 km yol biraz zorluyacak gibi. Giderken sorun yok ama dönüşte yorgunlukta olacak abi![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Yok o konuda haklısın Tamer. Bu durumda dua edelim de Tufan'ın işi çıkmasın![]()
"Kaybolma durumu" derken tam anlayamadım KaanKaan ÖZLER' Alıntı:Gelmeyi çok isterdim açıkçası hem sohbet hemde bilgi ama kaybolma durumum var![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:"Kaybolma durumu" derken tam anlayamadım Kaan???