[Duyuru]: Pilot-Tr Model Air Festival 2015 -- 05-06/09/15 - KATILIM Listesi

Pist düzenleme çalışmalarında sona gelirken, KAYITLAR devam ediyor arkadaşlar :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaki minik göller güzelmiş :halay:

Pist gel bana diyor resmen :)

Bizimde son 2 gun kala belli olacak. Tek sofor 2 gunde 1600km yol biraz korkuttu beni.

tamerkaymakci' Alıntı:
Pist gel bana diyor resmen :)

Bizimde son 2 gun kala belli olacak. Tek sofor 2 gunde 1600km yol biraz korkuttu beni.
Tamer neden otobüsle gelmeyi düşünmüyorsunuz ??

Mehmet abi, ben otobüste ne uyuyabiliyorum nede yerimde durabiliyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim yolculuklar.

Bu sene Tevfik abinin işleri var malesef büyük ihtimalle gelemiyecek. Berkay, ben ve Kadir hazırız ama Tufan a bağlı :) Tufan'ın işleride son 2 gün kala belli olacak. Tamam derse marşa basıp geleceğiz :)

tamerkaymakci' Alıntı:
Mehmet abi, ben otobüste ne uyuyabiliyorum nede yerimde durabiliyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim yolculuklar.

Bu sene Tevfik abinin işleri var malesef büyük ihtimalle gelemiyecek. Berkay, ben ve Kadir hazırız ama Tufan a bağlı :) Tufan'ın işleride son 2 gün kala belli olacak. Tamam derse marşa basıp geleceğiz :)
Peki Tufan işleri nedeniyle gelemezse sen, Berkay ve Kadir de gelmeyecek mi yani ??

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Peki Tufan işleri nedeniyle gelemezse sen, Berkay ve Kadir de gelmeyecek mi yani ??

Evet abi tek başıma 1600 km yol biraz zorluyacak gibi. Giderken sorun yok ama dönüşte yorgunlukta olacak abi :(

tamerkaymakci' Alıntı:
Evet abi tek başıma 1600 km yol biraz zorluyacak gibi. Giderken sorun yok ama dönüşte yorgunlukta olacak abi :(
Yok o konuda haklısın Tamer. Bu durumda dua edelim de Tufan'ın işi çıkmasın :)

Gelmeyi çok isterdim açıkçası hem sohbet hemde bilgi ama kaybolma durumum var :D
Başka sefere artık, bol bol videolar bekliyoruz. :)
Giden abilerim arkadaşlarımıza iyi eglenceler. :RCKolik:

Kaan ÖZLER' Alıntı:
Gelmeyi çok isterdim açıkçası hem sohbet hemde bilgi ama kaybolma durumum var :D
"Kaybolma durumu" derken tam anlayamadım Kaan :rolleyes: ???

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
"Kaybolma durumu" derken tam anlayamadım Kaan :rolleyes: ???

yozgat'a hiç gitmedim. Karıştırırım yolları yanlız gidemem açıkçası
yozgat otogardan festival alanına gidiş için servis imkanı varmıdır. Yada mesafe ne kadardır. :-\

Kaan bence bu fırsatı kaçırma ,hobiye bakış açın değişir,kaybolma konusunu da kafana takma ,kaybolmayacağından eminim,bi aksilik olmazsa biz de orda olacaz,hiç olmadı kaybolduğun yerden buluruz seni :) pilot tr deki arkadaşlar da geçen seneden biliyorum son derece ilgililer...

Yozgat merkezinden Sorgun minibüsleri var. Onlar önünden geçiyor uçuş alanının. Uçuş alanı Çalatlı mevkii diye geçiyor