Ynt: [Duyuru]: SCALE Bölümü
......Mehmet kardeşim bana böyle bir şerefi bahşettiğin için çok teşekkür ederim ancak aramızda o kadar eski ve usta modelci arkadaşlar var ki , bizim için çok ağır bir yük oldu bu şimdi.
Elbette elimden geldiğince katkıda bulunacağım , zira biliyorsun bu hobiye beni başlatan en önemli sebep
scale helikopterler.3 D uçan arkadaşlara imreniyorum , ama yaşımız itibariyle olsa gerek sakin uçuşlar ve gerçekçi görünüm beni daha çok cezbediyor.
Üstümüze haddimiz olmayarak böyle bir görev düştü ise seve seve yaparım , programımda zaten
mini titanın EC-135 Eurocopter fusulege giydirilerek bir uçuş yapma hevesi zaten mevcut.Mehmet kardeşimin de Trex 450'lerinden birisine
Augusta A-109 fusulage giydirme planı var.
Bu scaleleri olabildiğince imkanlarımız elverdiği ölçüde ve helilerin ergonomik, mekanik ölçülerinin de müsade verdiği ölçüde , mümkün olan gerçekçiliği sağlamak için çaba sarfedeceğiz.(Fusulage görünümü , kokpit detayları , navigasyon ışıklandırmaları gibi vs ... )
Bu arada sadece Helikopter bilgimizi değil "
boya yapmak gibi , silikon kalıp alma , polyester veya resin döküm" gibi değişik faaliyetlerle de el becerimizi sınamış olacağız inşallah.Eh !
Hadi bakalım.Allah utandırmasın , hep yabancı arkadaşların yaptıklarını izleyecek değiliz ya, dilerim kendi yaptıklarımızı da buradan göstererek , hem öğrenip hem öğretmeye vesile oluruz inşallah.Herkese keyifli forumlar