M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 14 Eyl 2019 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Şakir Polay, Mustafa ÇOBAN, Selçuk Erdoğmuş ve 6 diğerleri
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 14 Eyl 2019 #2 Demek ki bu arkadaşların düz gitme problemleri var Paylaşım için teşekkür ederiz Murathan, yine izlemesi oldukça keyifli güzel bir çalışma olmuş Tepkiler: Murathanaksoz
Demek ki bu arkadaşların düz gitme problemleri var Paylaşım için teşekkür ederiz Murathan, yine izlemesi oldukça keyifli güzel bir çalışma olmuş
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 15 Eyl 2019 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Demek ki bu arkadaşların düz gitme problemleri var Paylaşım için teşekkür ederiz Murathan, yine izlemesi oldukça keyifli güzel bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler =) Sevgiler abi Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Demek ki bu arkadaşların düz gitme problemleri var Paylaşım için teşekkür ederiz Murathan, yine izlemesi oldukça keyifli güzel bir çalışma olmuş Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler =) Sevgiler abi
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,864 Tepkime puanı 15,537 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Eyl 2019 #4 Murathan bence redbull ekibine başvur, o çekimler senin için biçilmiş kaftan... Uçaktan quad'la atlayıp serbest düşen paraşütçüleri falan çekebilecek bir potansiyel görüyorum sende. Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Murathanaksoz, Mustafa ÇOBAN ve 1 kişi daha
Murathan bence redbull ekibine başvur, o çekimler senin için biçilmiş kaftan... Uçaktan quad'la atlayıp serbest düşen paraşütçüleri falan çekebilecek bir potansiyel görüyorum sende.
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 24 Eyl 2019 #5 Türker Akgün' Alıntı: Murathan bence redbull ekibine başvur, o çekimler senin için biçilmiş kaftan... Uçaktan quad'la atlayıp serbest düşen paraşütçüleri falan çekebilecek bir potansiyel görüyorum sende. Genişletmek için tıkla ... Abi çok teşekkürler onlar biraz artist ama peşlerindeyim =D Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Türker Akgün
Türker Akgün' Alıntı: Murathan bence redbull ekibine başvur, o çekimler senin için biçilmiş kaftan... Uçaktan quad'la atlayıp serbest düşen paraşütçüleri falan çekebilecek bir potansiyel görüyorum sende. Genişletmek için tıkla ... Abi çok teşekkürler onlar biraz artist ama peşlerindeyim =D