Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,955 Tepkime puanı 43,809 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 26 Eyl 2013 #2 elalem modellerle müzik yapmaya başlamış. Burhan bey verdiginiz linki tiklayinca calistiramadim bir iki bir sey deneyim bu sefer konu basligini gördüm ama video oynamadi. Zannedersem asagidaki konuda paylastigimiz su video olsa gerek Yaniliyor muyum ?? Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
elalem modellerle müzik yapmaya başlamış. Burhan bey verdiginiz linki tiklayinca calistiramadim bir iki bir sey deneyim bu sefer konu basligini gördüm ama video oynamadi. Zannedersem asagidaki konuda paylastigimiz su video olsa gerek Yaniliyor muyum ?? Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
E ekmekci Guest 26 Eyl 2013 #3 elalem modellerle müzik yapmaya başlamış. evet aynen de o. teşekkürler mehmet bey. ben face linkini atmıştım. başka türlüsünü beceremedim de.
elalem modellerle müzik yapmaya başlamış. evet aynen de o. teşekkürler mehmet bey. ben face linkini atmıştım. başka türlüsünü beceremedim de.