En Sağlam 3D Baskı Uçak

Ali Haydar GÖK

Kıdemli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Malum 3D baskı uçaklardan bahsettik son zamanlarda. Elimde yazıcı, filament, bir kaç motor vs vs var. Kendi kendime dedim ki "Ne duruyorsun?" Sonra yine kendi kendime "Peki ne yapayım?" diye sordum. Fakat cevap bulamadım :D

Bana inişlerde veya genel olarak sağlam kalabilecek denemiş olduğunuz bir kaç uçak önerebilirseniz eldeki malzemelere göre bir uçak daha yapayım. Ve 3d baskı uçaklara bir şans daha vereyim :)

Sümer abinin tavsiyeleri sanırım bunlar olacaktır. Var mı başka tavsiye?
OV10 Bronco mininum 60 sorti.
L39 Albatros minimum 40 sorti.

Malum 3D baskı uçaklardan bahsettik son zamanlarda. Elimde yazıcı, filament, bir kaç motor vs vs var. Kendi kendime dedim ki "Ne duruyorsun?" Sonra yine kendi kendime "Peki ne yapayım?" diye sordum. Fakat cevap bulamadım :D

Bana inişlerde veya genel olarak sağlam kalabilecek denemiş olduğunuz bir kaç uçak önerebilirseniz eldeki malzemelere göre bir uçak daha yapayım. Ve 3d baskı uçaklara bir şans daha vereyim :)

Sümer abinin tavsiyeleri sanırım bunlar olacaktır. Var mı başka tavsiye?
Hocam @İbrahim Özdemir hocamın bahsettiği Titan Dynamics ve Flightory firmalarının modelleri daha profesyonel işler, beklediğiniz kalkış sayısını verecektir. Eclipson modellerinin de onlar kadar olmasa da dayanıklı olduğu yapan kişiler tarafından söyleniyor ben de şu an basıyorum açıkçası öyle görünüyor tabi uçmadan tam bir yorum yapmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Özdemir
Forumda Rc uçak dosya takası yapılabiliyor mu 🫥
Benim fikrim emeğin her türlüsüne saygı göstermek gerektiği yönünde. Sadece ücretsiz olan ve olumlu deneyim elde ettiğiniz, önerdiğiniz model varsa ya da artık satışı olmayan modeller elinizde mevcutsa onları paylaşmanın etik olacağını düşünüyorum:saygilar:

Ben de olsam üstüne konmayı düşünürdüm cok haklısınız Bünyamin bey :D

Model çok güzel ancak kendimde o cesareti ve de vakti henüz bulamadım :(

F22 jet olması, çift edf olması ve küçük kontrol yüzeyi sebebiyle gerek yapılandırması gerek ise uçurması zor bir uçak. Ali haydar hocama gider deme sebebim o. Neyse basarsa göz önünden ayırmasın her an hersey olabilir ;)
F22 basarsa çalacağımı bildiği için basmaz o 🤣🤣

Son düzenleme: